VAŠA PISMA: Zahvaljujemo...

24. decembar 2020. 08:54 Društvo Pirot Plus Online

Postovani gospodine Paunoviću,

onog dana (22.12.2020.) kada smo se čuli u vezi puta za grupu građana koji imaju vikendice i imovinu na Sarlahu i vi obećali da ćete izaći tim putem da vidite šta je urađeno pomislila sam "svaka čast gospodinu Neši koji ne da je jedini koji piše o nama i to u nekoliko navrata, nego želi da proprati do kraja da li je i kako problem rešen, a sve u cilju pomoći svojim sugrađanima". U toj želji i sami ste bili žrtva nemara i neodgovornosti kako državnih organa zaduženi za rešavanje našeg problema oko prilaznog puta koji ne postoji već 6 god., tako i neodržanog obećanja (ne) odgovornih u Gradskoj Upravi koji nisu ništa učinili da srede deo ul. Tihomira Đorđevića i istu povezali sa delom dugo očekivane trase prilaznog puta koju je Koridor izgradio (ali nažalost ne i u potpunosti završio). Naš narod bi to kazao "kao od bede". Ali deo tog puta koji vodi prema rampi ne bi mogao da se ne nazove ni "kao od bede" već nešto mnogo gore. Sami ste bili svedok i žrtva te njihove nemarnosti i neodgovornosti. Gledajući vašu reportažu i te nevoljne scene koje ste doživeli na tom delu puta a sve u cilju da dođete do istine i intervenišete ako nam je potrebno (a potrebno je), bilo mi je jako žao što ste i vi morali sa nama da podelite muke koje se nama često događaju. 

Na sve to niko ne obraća pažnju, kako državni organi tako i Gradska Uprava kao da ni za koga od njih ne postojimo, ni kao građani, ni kao ljudi. Svaka čast vama jer ste jedini koji ih podseti  da i mi postojimo sa našim problemima koje niko ne želi da reši. U ime grupe građana sa Sarlaha, iz vinogorja Čumina česma, VELIKO HVALA!!!

Ljubinka Nikolić

VEROVALI ILI NE!!! Vlasnici vinograda na Sarlahu kroz kanalizacionu cev dolaze do svojim imanja. Druga mogućnost, kolima zaobilazno do Naplatne rampe i nazad!

VEROVALI ILI NE! (2) Za naše sugrađane vinogradi na Sarlahu još uvek predaleko! Ljubinka Nikolić: I dalje pišemo pisma!

Aktuelno - Ljubinka Nikolić: Dokle ćemo da čekamo da živimo kao sav ostali svet? Sarlah je i dalje daleko od nas!

Upravni spor zaustavio rešavanje pristupnog puta na Sarlahu!!! Dokle?!

Važna vest! Ljudi, posle šest godina čekanja, radi se put za vinograde na Sarlahu!

Radovi na pristupnom putu do vinograda na Sarlahu nastavljaju se u ponedeljak!

Bojan Pešić: Gradska uprava će rešiti problem nastavka Ulice Tihomira Đorđevića do novog puta za vinograde na Sarlahu!

Na Sarlahu dva "putića" vode na sve strane