Vaša pisma! Ljudi, pomognimo Marini, porodica nema od čega da živi! Suprug bolestan, dvoje dece! Posao, samo posao!

24. januar 2022. 14:00 Stavovi Pirot Plus Online

Ja sam iz Pirota. Imamo veliki porodični problem.


Znam ja, vi niste ni Nacionalna služba za zapošljavanje nit agencija. Tražim posao otkako mi se suprug razboleo. Imao je 4 infarkta i tri stenta i anginu pektoris. Ima invalidsku penziju od 15000 dinara. Majka sam troje dece. Ćerka mi je udata, a sin i mladja ćerka žive s nama.

Pisala sam čak i Vladanu Vasiću razgovarala sam i sa Colićem bila i član stranke nadajući se da mi pomognu da nadjem bar poso na mestu higijeničarke. Ništa od toga. Usudila sam se da pišem i na mejl našem presedniku Vučiću i hvala mu puno što su poslal imejlom moj problem Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Razgovarala sam i sa načelnikom u Biro, obećavao mi neke poslove i ništa od toga.

Imam 50 godina ali tražim, tražim i nema posla. Nisam završila srednju školu , udala sam se ! Kajem se ali šta je tu je. Trenutno sam u Hladnjači preko agencije kao praktikant i ugovor mi se završava sad u januaru a za dalje ne znam. Tri puta sam Vladanu Vasiću pisala.

Vas zna ceo grad, poznajete i Vi mnoge ljude, ja sam evo npr u Slobodnu zonu se prijavila za posao. Rekli su iz Biroa da će nas pozivati na razgovor i još uvek ništa. Radila sam u Slobodnu zonu u tekstilu firma maillepirotex koja više ne postoji kao kontolor u Makaron modu isto kao kontrolor ali nas je gazda isterao zbog nekih grešaka , u SBB sam radila kao higijeničarka u Samsic kao higijeničarka po potrebi, čistila kafić.


Objavite slobodno, mnogo sam razočarana. Nemamo od čega da živimo.

Hvala Vam puno što ste imali vremena za mene i shvatili moj problem... Želim vam svako dobro


Marina Ž.