Osvajanje novih tržišta! Kompaniju Tigar ad posetile delegacije MUP-a Srbije, Srpsko-ruskog humanitarnog centra i Ministratstva za vanredne situacije Jermenije

09. jun 2021. 22:10 Privreda Pirot Plus Online

Uprava kompanije Tigar ad na čelu sa direktorom Zoranom Mančićem, večeras je organizovala prijem za delegacije MUP-a Srbije, ICDO-a (International Civil Defence Organisation), delegaciju Srpsko-ruskog humanitarnog centra (SRHC-a), delegaciju MČS-a (Ministarstva za vanredne situacije) Jermenije, delegaciju Rusko-jermenskog centra humanitarnog reagovanja i načelnika Policijske uprave Niš. 

 Cilj ove posete je prezentacija kompanije Tigar ad i proizvodnih kapaciteti. Pored predstavnika fabrike, obilasku je prisustvovao i gradonačelnik Pirota Vladan Vasić, kao i načelnica Pirotskog okruga Dragana Tončić. 

Kako je rekao Bojan Kostić, direktor Srpsko-ruskog humanitarnog centra, nakon konferencije o zemljotresima koju je organizovao MUP Srbije, želeli su da uvežene goste iz raznih zemalja dovedu u naš grad, sobzirom na to da već postoji dugogodišnja saradnja ovog centra sa našom kompanijom. 

On je dodao i da je u planu otvaranje redovne izložbe u Srpsko-ruskom humanitarnom centru gde će biti izložen proizvodni program Tigra a.d, pa će na taj način biti promovisan svim vatrogascima i spasiocima koji dolaze na obuku.

Danijela Aleksov, pomoćnik direktora za proizvodnju kompanije Tigar ad, nakon obilaska proizvodnog pogona, održala je kretku prezentaciju proizvoda i potsetila na kojim tržištima je dostipna Tigrova obuća.  Ona je dodale i da će do kraja godine prezentovati  novi lovački program. Nada se i plasiranju proizvoda na Rusko kao i na Tursko tržište. 

Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota istakao je veliki značaj ove posete zato što one pružaju stabilnost, prihodovanje ali i nove investicije i otvaranje ka novim tržištima.