VAŠA PISMA: Reakcija na reakciju

03. april 2021. 09:34 Stavovi Pirot Plus Online

Poštovani,
 
U želji da se ne umanjuje lepa akcija sređivanja igrališta u selu Pakleštica i da ne bude u senci "rekla- kazala" seoskih priča i prepričavanja šta je ko uradio ili nije, a toga ima u svakom selu, želimo da ovim tekstom odgovorimo na optužbe koje su nam upućene, a tiču se samo akcije koju mi realizujemo.
Sama akcija sređivanja igrališta se finansira uz pomoć dobre volje velikog broja porodica koje su se odazvale i koje vode poreklo baš iz sela Pakleštica. Glavni cilj nam je realizacija akcije i u duhu dobrih komšijski odnosa i pronalaženja ponovnog kompromisa, želimo da sporne sadnice presadimo na drugo mesto, a na tom mestu posadimo neko rastinje koje može ako želi lično da donira meštanka koja nas optužuje.
Žao nam je što tim ljudi, koji su se svojim znanjem i voljom založili za selo, čita ovakav tekst i ovim putem im se zavaljujemo iz srca za sve što su uradili za naše selo i za sve nas. Takođe veliko hvala organizaciji POSADI SVOJ HLAD koja nam je donirala sadnice belog jasena, a njihov trud i rad se vidi po celoj Srbiji.
 
I najviše hvala svim dobrim ljudima koji su nas podržali i sugerisali na nedostatke i u tom duhu nastavljamo i pozivamo Vas da nam se pridružite u ovoj nadasve plemenitoj akciji!!!

Pozdrav čitaocima i redakciji

 

EKO FAMILIJA