Kamera se probudila! Raste Otvoreni bazen! Ima svega! Kolone ispred Kovid ambulante, na zatvorenom bazenu prostorija koliko hoćete! Gazda popravi prozor na Hotelu Stadion!

14. februar 2022. 13:30 Kamera ne miruje Pirot Plus Online

U poslednje vreme ostavljam telefon u kolima kada šetam Kejom. Izazov, ne mogu, reagovao bih. Juče nisam ni primetio.

Izazov.

 Parkirao sam "žućka" i kroz onu ogradu od mreže snimio radove na Otvorenom bazenu. Odavno nisam video kako će to izgledati na kraju, ali, sada vidim tu dosta toga što mi još uvek nije jasno šta je. Nije malo 380 miliona. Valjda će blistati. Imam utisak da sličnih sadržaja ima i na Zatvorenom bazenu. Moraću da nadjem onaj nacrt da vam pokažem.

 Uvek mi je bilo lepo kada na onim spravama sinim "brdima i dolinama" deca voze snoubordove ili se klinci igraju tamo na
ljuljaškama ili trčkaraju po tartan.

 Lepo.

……………………………………………………………………………………….

   E, to sam hteo odavno da snimim. Ništa drugo neka samo pitaju šta može, šta ne može. Zar ne mogu ovde da se nadju prostorije gde će se ljudi prijavljivati za papire i da se tu završava. Pretpostavljam da im manje instrumenata treba nego tamo u kovid ambulanti.  Nisam prebrojavao, ali sam snimio svaku. Iz jedne je izašla neka žena, uplašila me.

………………………………………………………………………………………………

  Vidim na mini pič terenu neka dečica igraju futsal. Ono što mi je skrenulo pažnju to su devojčice i dečaci koji su trenirali na pomoćnom terenu. Na jednom kraju Cveletovi pioniri, bilo ih je petnaestak (dobro je), a malo dalje devojčice treniraju.

  Okrenuo sam tu do parkinga ispred "hotela". Nema vozila. Prvi tim ima pauzu.

 Znatiželja, hteo sam da vidim da li je novi gazda počeo da brine o svojim objektima. Gradska uprava je kupila Hotel. Onaj polomljeni prozor od letos još stoji. I one fotelje unutra. A  jedina promena, stavili zavesu. Kamuflaža.

……………………………………………………………………………………………………

  Dok sam snimao, klinci su već igrali na dva gola. Devojčice protiv dečaka. More igralo se "muški"!

…………………………………………………………………………………………………………

  Često sam ovih dana, šetajući kejom pogledavao ka "četvrtom terenu" tamo gde je počeo da se gradi, "istorijski" rekao bih
teren sa veštačkom travom. Biće dobro. Teren, svetla, svlačionice…

 Bravo, radi naš Kubik trans!

…………………………………………………………………………………………………

    Izašao sam na Drugi ring. Nedelja već oko dva. Vreme ručku. Nigde nikoga.Kada tu prodjem, sve kao, ajde ne mora sad. Nije me mrzelo. Setio sam se kad sam prvi put bio ovde. Prvi:

Napreduju radovi, gradi se prva pirotska Klinika

Prva pirotska privatna poliklinika “izašla iz zemlje”! Investitor Goran Denčić, vlasnik Drumova i Nišavske doline! Bravo!

……………………………………………………………………

    Da li zbog toga što je bila nedelja, tek radnika nije bilo. Vidim doteran gradjevinski materijal. Imam utisak da je unutra dosta toga završeno. Goran Denčić mi je rekao da očekuje opremu i da tada može detaljnije da se govori. Dobro. Evo da vidite dokle je stiglo!

……………………………………………………………………………………………………

   Na kraju, parkirao sam kao i uvek na novom parkingu kod Škole Vuk Karadžić. Auta "mali milion"! Šta se planira ne znam. Tek, gde će ovi vlasnici stanova sa njihovim automobilima, s obzirom da garaže više nema, a gde li ćemo mi što se sada "švercujemo" i parkiramo.

Bez naknade, naravno, neće valjda još dugo tako!

I Parkng servis treba od nečeg da živi!!!