KAMERA NE MIRUJE! Linije na teniskim terenima; teretana na otvorenom i džungla kraj Nišave. Kad je daleko Babin Zub, dobar je “Planinarski dom”!

24. mart 2021. 12:14 Kamera ne miruje Pirot Plus Online

Kasni i ova rubrika. Radim je između dva odlaska u Blato. Čekamo inspektora.  Bila je subota. Krenuo sam kako sam obećao, tako ću i nastaviti, da u 12h budem na mestu gde je nestao jedan mladi život. Kod ispusnog kanala HE Pirot.

Prvo što mi je bilo neobično, na keju malo ljudi. Bilo je hladnijih dana!

Zastao sam kod teniskih terena. Evo da vidite kako sve može kada se hoće.

Priču o psima lutalicama sam izdvojio, imate poseban post, ali ću vam pokazati teretanu na otvorenom. Još jedan dobar potez Sportskog centra.

E sad, da ne bude sve baš lepo, uvek ima neki "rep"!  Prva "džungla" tamo gde se sada radi Otvoreni bazen je očišćena. A ova!? Šta li će ovde biti? Dok ne reše, mogli bi da bar ovo srede. Lepota sa leve strane, a na desnoj!? Uz to i ono staro drvo.Možda bi mogli malo da ga osvežimo ! To  stručnjaci znaju. Ne znam da li ima starije u gradu!

 Istog dana predveče dobio sam kratak video, ali interesantan!  Ambijent na "terenima"  ispod Planinarskog doma, kako smo navikli da pišemo. Jana Rančić, očigledno da voli sport, posebno skijanje bila je među retkima, ako je suditi po snimku. Žičara je radila, put  očišćen,  parking nije bio pun kao obično.

Neka bude zabeleženo. Verujem da je i ovih dana bilo dobro za skijanje. Ko recimo ne može svaki dan na Babin zub