Vladan Vasić: Posle zamene vodovodne mreže i asfaltiranja glavnog puta u Krupcu imaćemo odlično infrastrukturno uređeno selo

05. jun 2020. 13:30 Gradska hronika Pirot Plus Online

Gradonačelnik Vladan Vasić sa saradnicima i direktorom JP "Vodovod i kanalizacija" Zoranom Nikolićem danas je obišao radove na zameni vodovodne mreže u selu Krupac.

Vasić je podsetio na dosadašnje radove u selu ističući da je uvedena kanalizaciona mreža, napravljeno je postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, uređeno više sokaka, a ove godine će biti asfaltiran glavni put sa trotoarima dužine od 850 metara i uloženo blizu 19 miliona dinara. Gradonačelnik je dodao da je angažovan “Vodovod” da zameni vodovodnu mrežu na tom delu puta, a u narednoj godini će još polovinu uraditi. Na taj način će zaokružiti kompletno radove u Krupcu i dobiti infrastrukturno odlično uređeno selo, istakao je Vladan Vasić.

Direktor “Vodovoda” Zoran Nikolić rekao je da je vodovodna mreža stara četrdesetak godina, često je dolazilo do kvarova, a posle njihovih radova će uslediti asfaltiranje. Radovi bi trebalo da budu završeni za mesec dana, kaže Nikolić.

Javno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” već narednih dana počeće sa radovima u selu Staničenje, koje će, takođe, biti u sistemu “Vodovoda”, najavio je Zoran Nikolić.