Vaša pitanja! Vandali; Staro za novo; Gvozden predlaže!

21. jul 2021. 12:36 Lavirint Plus Pirot Plus Online

Kamerama protiv vandala!

I danas su stigla vaša pitanja, klipovi... nema predaha, nastavljamo.

Ovo prvo iz Ulice Save Kovačevića neka posluži kao opomena, ali i ne samo to. Možda još jedan primer kako da se branimo.

Kamere!

Nešo, ovo je video klip za tvoju bogatu zbirku. Slika i prilika mladog huligana."Majmuna" po vokaciji i vaspitanju u pokušaju da polomi slabašno drvo svega nekoliko godina starosti.

Na žalost delimično je oštećeno i blago napuklo!

 Pozdravljam te, M. Ć.

 Hvala Vam. Očigledno, nekoliko hiljada kamera tamo gde se lomi, baca, krade, gde vandali provode vreme, kako bi naše, pirotsko, zaštitili!

 Drugačije nikako!

.................................................................................

"Staro za novo"!

Dobar dan. Danas u ulici Narodnih Heroja su menjali rasvetu. Stavili su nove lampione na bandere koje su stare koliko i naselje (50g). Bandere su trule i svakog trenutka moze neka od njih da padne, a deo gde su osigurači su osigurali izolir trakom koja ce vrlo brzo da istruli.

I. Ž.

...................................................................................

Gvozden predlaže!

Ulica Meše Selimovića je završena i to dosta dobro rekao bih.
Ali ima nešto što nikome iz ulice nije jasno, naime na početku ulice ostrvo oko trafostanice, taj zemljani deo nije oivičen ivičnjacima,što nam govori da će usled kiše sva rizla sa tog dela da dođe na novi asfalt, i opet neće to da valja.
Pa vas molim ako možete u naše ime da pitate Svilarova šta misli o tome,to je mali deo,ne bi otišlo više od 30 ivičnjaka a puno bi bolje izgledalo
Unapred hvala

...............................................................................

Pripreme za Turnir u naselju Tanasko Rajić ,  za svaki slučaj!

  Da li će ovo biti radovi u okviru uredjenja igraonica i terena u naseljima, tek moj prijatelj Slavoljub bio je vredan i snimio pripreme za uredjenje terena u Naselju Tanasko Rajić. 

Čuje se da će teren biti asfaltiran. Proverićemo! Turnir u malom fudbalu bi trebalo da bude. Zvanične informacije još uvek nema!