Sve je na svom mestu! Samo još da izađete, ako već niste, na izbore i ispunite svetu građansku dužnost!

17. decembar 2023. 10:28 Izbori 2023 Pirot Plus Online

Kada su 1. novembra raspisani parlamentarni i lokalni izbori za 17.12.2023. godine nekako su mnogi, spontano, reagovali da je to još rano, daleko (skoro 50 dana) i da ima vremena. 

Tako se samo činilo. Sve je za nama. Svanuće sutra upravo ta nedelja i taj 17. dan decembra.

Za sve ovo vreme nagledali smo se i naslušali napada sa svih strana. Krivili su jedni druge, da su ljudi možda pomislili, ako su svi, kako kažu, tako loši, koga ćemo birati.

Biraćemo!

Kapije 86 biračkih mesta otvaraju se u 7h. Do 9 sati izlaznost – 5 %.

Kroz njih bi trebalo, a tako neće biti sigurno, 45.407 ljudi. Ima među njima onih koji ne glasaju po navici, ima onih što misle da ne mogu ništa promeniti ili onih koji kažu da nemaju za koga.

 Imaju!

U demokratskoj državi glas je "oružje" kojim se čovek brani, ima priliku da menja, da utiče da se živi bolje.

Uostalom, kaže se da je to njihova volja. Ja dodajem da je to više odgovornost prema svojoj deci, njihovoj budućnosti i budućnosti svoje zemlje.

Ogroman zadatak u prethodnom periodu kampanje imali su mediji. Njihova obaveza bila je da rade časno, izmereno na ravne delove kako bi sutra mogli ISTINI da pogledaju u oči.

Došlo je novo vreme, brojne forme na internetu bile su preplavljene i tu se mogla, pored retkih primera, čuti gomila nepristojnosti. 

Medijska kuća Ani press će i sutra, kao i u predizbornoj kampanji biti stub ISTINE, PRAVOVREMENOG INFORMISANJA.

Obilazićemo gradska i seoska izborna mesta, izborne štabove, Gradsku izbornu komisiju.

Portal Pirot Plus online i Naxi Plus radio pratiće od 10-22h izborne aktivnosti i možda dočekati prve rezultate.

Ovo je naša ekipa.

Pozivamo vas da sarađujete sa nama. Vas glasače, članove biračkih odbora da nam se javite određenim proverenim informacijama.

Naši telefoni su:

063 320 423, 063 320 033, 063 320 009, 010 320 421 i 422.

Koristimo i telegraf, mesindžer, whatsapp i mejl plusradio010@gmail.com

 U želji da budemo PROFESIONALNI i danas na ovaj, slobodno ću reći sveti dan za Srbiju, u petak smo poslali mejl mladom gospodinu Saši Jovanoviću, načelniku Gradske uprave.

 Tek da se zna i da budemo mirni i spokojni u radu. Ovo posebno za naša dva novinara saradnika, našu budućnost, studente treće i četvrte godine Filozofskog fakulteta – odsek žurnalistike. Koji će danas ,,debitovati na terenu,, !

 Ovako je izgledao Pirot jutros oko 9 časova