Počinje polugodišnje testiranje sistema u tunelima na Istočnom kraku Koridora 10

26. jun 2020. 13:50 Gradska hronika Pirot Plus Online

Кoridori Srbije obaveštavaju javnost da će se u periodu od 29. juna 2020. godine do 3. jula 2020. godine obaviti polugodišnji pregled sistema u tunelima „Bancarevo“, „Sopot“ i „Sarlah“ na istočnom kraku Кoridora 10. Tokom ispitivanja planirano je da se naizmenično zatvaraju tunelske cevi u navedenom periodu.

Redovan polugodišnji pregled sistema u tunelima vršiće Izvođač “AzVirt” u saradnji sa predstavnicima JP „Putevi Srbije“, akreditovanim kućama i predstavnicima nadzornog organa.

Podsećanja radi, u navedenim tunelima instalirana je najsavremenija oprema i da ista funkcioniše besprekorno od puštanja kompletne deonice u saobraćaj 9. novembra 2019. godine. Međutim, kako bi obezbedili važenje garancije, a u skladu sa klauzulama ugovora za opremanja tunela, Кoridori Srbije su obavezni da organizujupolugodišnji pregled. Takođe treba istaći da su tuneli „Bancarevo“, „Sopot“ i „Sarlah“najsavremeniji tuneli u našoj zemlji, a redovne provere omogućavaju da tuneli budu uvek u besprekornom stanju.


Sektor za komunikciju i odnose s javnošću Кoridora Srbije

Кoridori Srbije obaveštavaju javnost da će se u periodu od 29. juna 2020. godine do 3. jula 2020. godine vršiti polugodišnji pregled sistema u tunelima „Bancarevo“, „Sopot“ i „Sarlah“ na istočnom kraku Кoridora 10. Tokom ispitivanja planirano je da se naizmenično zatvaraju tunelske cevi u navedenom periodu.Redovan polugodišnji pregled sistema u tunelima vršiće Izvođač “AzVirt” u saradnji sa predstavnicima JP „Putevi Srbije“, akreditovanim kućama i predstavnicima nadzornog organa.Podsećanja radi, u navedenim tunelima instalirana je najsavremenija oprema i da ista funkcioniše besprekorno od puštanja kompletne deonice u saobraćaj 9. novembra 2019. godine. Međutim, kako bi obezbedili važenje garancije, a u skladu sa klauzulama ugovora za opremanja tunela, Кoridori Srbije su obavezni da organizujupolugodišnji pregled. Takođe treba istaći da su tuneli „Bancarevo“, „Sopot“ i „Sarlah“najsavremeniji tuneli u našoj zemlji, a redovne provere omogućavaju da tuneli budu uvek u besprekornom stanju.
Кoridori Srbije svim putnicima žele sigurnu i bezbednu vožnju!
Sektor za komunikciju i odnose s javnošću Кoridora Srbije