Lajkujte da Oportuniti banka "spasi" Školu u Malom Suvodolu!!!

22. jul 2019. 09:00 Lavirint Plus Pirot Plus Online

Veoma često objavljujemo naše pozive da nam se javljate, ističete dobre i one druge primere, kako bi stvarali još bolje uslove za život na našem prostoru. U našoj rubrici Video lavirint, pokušavamo da prenesemo vaše predloge kako bi nadležni "krenuli vama u susret"!

Sinoć nam je naša sugradjanka poslala poziv koji smo prihvatili i evo uključujemo se u akciju. Poznat je naš stav da sa fejsbuka ne koristimo informacije, ali vas pozivamo da GLASATE ZA ŠKOLU U MALOM SUVODOLU.

link za glasanje: https://m.facebook.com/OpportunityBanka/photos/a.2309768702471618/2309768895804932/?type=3&source=54

Uostalom evo informacije:

Pomozite nam da izaberemo pobednički predlog koji ćemo podržati donacijom i volontiranjem!

Svake godine Opportunity banka podržava lokalne zajednice da obnove, osveže ili na drugi način unaprede neku od važnih institucija od značaja za sve meštane.

Taj događaj nazvali smo “Dani brige o lokalnoj zajednici” jer se uz donaciju uvek trudimo da i sami zasučemo rukave i tako učvrstimo odnose sa našim klijentima, osnažimo timski duh između svih naših zaposlenih i bolje se upoznamo bez obzira na mesto rada, poziciju ili godine.

Ove godine, Opportunity banka će podržati dve lokalne zajednice. Jednu lokalnu zajednicu iz Grupe regiona I ste već izabrali proteklog vikenda. To je Čibukovac i njihov predlog za obnovu Osnovne škole "Čibukovački partizani".

Ako želite da nam pomognete da izaberemo najbolji predlog iz Grupe regiona II, pogledajte na linku ispod koji su to predlozi i lajkujte onaj predlog za koji smatrate da najviše zaslužuje da bude podržan. Ukoliko delite neki od predloga na svom Facebook profilu, važno je da podsetite sve potencijalne glasače da se uvažavaju samo glasovi odnosno lajkovi na zvaničnoj Facebook stranici Opportunity banke.

Glasanje može da počne odmah i traje do 15:00 časova 22. jula, a pobednika proglašavamo istog dana u 15:30.

Puno sreće svim kandidatima!

Napomena: Računaće se samo glasovi (lajkovi i reakcije) na slike koje se nalaze u albumu - Grupa regiona II na zvaničnoj Facebook stranici Opportunity banke.

Škola u Malom Suvodolu!
Osnovna škola u Malom Suvodolu - Pirot je osnovana još 1875. godine prvi put, a 1969. godine postala je izdvojeno odeljenje škole “Vuk Karadžić”.

Osnovna škola “Vuk Karadžić” je sačinjena od učenika od 4. – 8. razreda u mestu Mali Suvodol, dok je škola od 1. – 4. razereda u mestu Veliki Suvodol.

Za meštane, škola je jako važna jer se u prostorijama škole, u zasebnom delu, nalazi i seoska ambulanta. Škola je u lošem stanju zbog čega se mnogi meštani odlučuju za slanje svoje dece u gradske škole. Veoma je bitno da se škola uredi kako bi deca ostajala i školovala se u svom mestu i imala pristojne uslove za to.

“Dokle god živi jezik, dokle ga ljubimo i počitujemo, njim govorimo i pišemo, pročišćavamo, dotle živi i narod, može se među sobom razumjevati i umno sjedinjavati, ne preliva se u drugi, ne propada “ – Obnovimo školu u Malom Suvodolu!

link za glasanje: https://m.facebook.com/OpportunityBanka/photos/a.2309768702471618/2309768895804932/?type=3&source=54