KAMERA NE MIRUJE! Ne lomite nam mlade stabljike!

13. januar 2020. 13:07 Kamera ne miruje Pirot Plus Online

Dobro je krenula Nova godina. Rezultati istraživanja kažu da su rekordne posete našem Portalu Pirot Plus online, fejsbuku i instagramu. Ono što nas posebno raduje da sve više vaših mejlova, telefonskih poziva, poruka na fejsbuku i instagramu stiže. Novi dizajn, planovi koje imamo, saradnja sa stručnim ljudima, još više će pospešiti naša nastojanja da vas ima sve više, da nam ukazujete poverenje i da ćemo zajedno  napredovati. Mi u cilju boljeg rada, vi, kada je u pitanju bolja informisanost, ali i saradnja, kako bi nam život bio bolji. Pripremamo i nove programske saržaje, završavamo projekte, nastojimo da  poboljšamo tehnologiju rada, našu vidljivost, dostupnost što većem broju ljudi!

Radujemo se da nas sve više prate naši ljudi u inostranstvu, što pokazuje da je vaše poverenje prema nama, našem profesionalnom i časnom radu veliko i da ćemo i zaista na takav način napredovati.

    Otvaramo stranice našeg Portala, naše radio talase za sve vaše utiske, pitanja, prigovore, ali i predloge za nove sadržaje. Nikada nemojte zaboraviti da mi, rodjeni Piroćanci, svakodnevno nastojimo da podržavamo sve dobro u našem gradu, da ističemo probleme , da vas slušamo i prihvatamo sve vaše, kako bi zaista bili vaš prijatelj, saradnik, saputnik u životu.

       U rubrici "Kamera ne miruje" i dalje ćemo mi isticati dobre i loše strane života, brigu ili nemar naših ljudi, nastojanja da čuvamo vrednosti grada, ali i da izdvajamo sve nekorektnosti koje mogu da nas ugroze. Uz sve to, ova rubrika ima za cilj i da ističe neke primere u gradu koji su pozitivni, ili zahtevaju odgovor, odnosno mere kako bi se rešili.

   Evo nekih detalja koji su zasalužili pažnju. Bez mnogo detaljisanja jer video materijali govore sami za sebe. Vi reagujte u našpoj  rubrici "Čitalac reporter"!

  Teniski tereni i dalje čekaju. Voda, sneg, led ...

Ne zna se kada je gore. Zimi kada se baca pepeo, ili svakodnevno kada komšije nemaju obzira. Tabla koja upozorava gde treba baciti smeće je skinuta. Evo vam oba primera.

Mnogi su pitali, mi smo im se pridružili. Dokle će ovaj prostor biti u korovu? Čiji je i šta se ovde planira!?

Stalno govorimo oduševljeno da nam je kej najlepši u zemlji. A mi, koliko smo "dobri" prema klupama, korpama za smeće, drveću?

Zapadni Kej i ekološke zgrade, skreću pažnju. Čeka se još da sve bude zeleno. Čeka se i leto, deca se ovde kupaju. A ovaj kanal, šta će se ULIVATI u Nišavu?

Ovo na kraju. Snimili smo u nedelju,12. januara oko podneva. Pitanje po ko zna koji put. Čija to ruka može da uradi? Mlade, tek zasadjene stabljike!

   Ovo je za danas!

Strepimo, da će, narednog ponedeljka, kada ćemo postaviti novu objavu ove rubrike, biti još primera.