Gradonačelnik Vasić ugostio mladu fudbalsku reprezentaciju (U21)! Selektor Stevanović: Pirot ima jedan od najboljih stadiona u zemlji

22. septembar 2022. 11:17 Sport Pirot Plus Online

Danas je u Skupštinskoj sali grada Pirota organizovan prijem za fudbalere i članove stručnog štaba mlade fudbalske reprezentacije (U21) koja ovih dana boravi u Pirotu na pripremama za prijateljsku utakmicu sa selekcijom Bugarske u Sofiji 27. septembra. 

Goste je dočekao Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota, koji je u obraćanju prisutnima rekao da se Lokalna samouprava trudi da Pirot bude pravi sportsko-rekreativni centar ovog dela Srbije, a da sportska infrastruktura, u koju se ulaže dosta novca, pruža adekvatne uslove za bavljene sportom, kako za rekreativce tako i za profesionalce. 

On je izrazio zadovoljstvo zbog posete reprezentacije Pirotu i poželeo da ne bude poslednja. 

Goran Stevanović, selektor mlade reprezentacije, kazao je da su uslovi za treniranje u našem gradu odlični, a da je naš stadion jedan od najboljih u zemlji. 

On je dodao da je Pirot oduvek bio grada fudbala, sa bogatom tradicijom, te da FK "Radnički", kao simbol toga, sigurno zaslužuje takmičenje u višem rangu. 

Nakon obraćanja prisutnima, Vasić i Stevanović razmenili su poklone. 

Mlada reprezentacija Srbije u fudbalu sutra će posetiti i OŠ "8.septembar", a nakon toga i Muzej Ponišavlja. 

Za Sofiju će krenuti u nedelju.