Bogat program na otvaranju Puls shopping parka! Edita, Tropiko bend, Marija Kilibarda, Inspektor Blaža...

13. septembar 2021. 13:06 Gradska hronika Pirot Plus Online

Pirot dobija prvi ritejl park

Tropiko i Edita na svečanom otvaranju PULS SHOPPING PARK-a

Pirot će 16. septembra dobiti prvi ritejl park – PULS SHOPPING PARK i tako se pridružiti gradovima u Srbiji koji svojim građanima nude posebno iskustvo kupovine u tržnom centru na otvorenom.

Povodom otvaranja domaćini su spremili bogat muzički program uz nastupe dua Golden Noise DJ i violinistkinje Sanje Stojanović, mladih youtubera Tome Milovanovića i Mateje Vukašinovića, a potom Edite Aradinović (19h) i Tropiko benda (20.30h) Za dobru atmosferu pobrinuće se voditelji zabavnog programa i ceremonije otvaranja Marija Kilibarda i Inspektor Blaža.

Posetioce čeka i celodnevni zabavni program, kao i atraktivni adrenalinski izazov penjanja na veštačku stenu koji će trajati čak četiri dana (četvrtak 12-20h, petak i subota 15-20h, nedelja 10-15h). Ova popularna aktivnost je potpuno bezbedna, jer se o tome brine tim profesionalaca u skladu sa okolnostima i merama zaštite.

Investitor Boban Mijalković kaže da je otvaranje ritejl parka PULS SHOPPING PARK od velikog značaja za Pirot i okolinu.„Kada smo počeli sa izgradnjom prvih objekata na ovom prostorunismo znali šta da očekujemo. Međutim, otvaranjem objekta Lidl u blizini dalo je pravu perspektivu celog ovog projekta. Tako se u hodu nametala priča o otvaranju ritejl parka, koji će biti pandam onom u Nišu. Da je projekat pravi, potvrdili su poznati brendovi koji će imati svoje lokale u PULS SHOPPING PARK-u - Lili drogerije, DM, Waikiki, JYSK, Sinsay, Sport Vision, N-sport… i još mnogo drugih”, istakao je Mijalković.

Program

17.30               Nastup youtubera –TomaMilovanović i Mateja Vukašinović

18.30               Svečano presecanje vrpce

Folklorni ansambl Doma kulture Pirot

19.00               Edita Aradinović

20.30               Tropiko bend

Organizatori pozivaju građane da se pridržavaju epidemioloških mera, uz napomenu da su tržni centri na otvorenom, poput ovog u Pirotu, veći deo vremena radili u skladu sa propisanim merama.

PULS SHOPPING PARK obuhvata prodajni prostor od oko 8.000 kvadratnih metara na kojem će biti odlična ponuda poznatih domaćih i internacionalih brendova. Za posetioce je obezbeđeno više od 100 parking mesta.