Zašto i Radnički deli medije na podobne i nepodobne?

06. jun 2024. 14:02 Stavovi Pirot Plus Online

Ponovo isto! Demokratija i anarhija, tanka linija.

Ali, dokle?

Juče je demokratiju razumeo na svoj način direktor Regionalne deponije i, po ko zna koji put, odlučio da obavesti sve medije osim Ani press.

Juče su u Radničkom, po ko zna koji put, na amaterski način, svojstven njihovim službenim licima, zloupotrebili demokratsku obavezu da su svi mediji potpuno ravnopravni i da svi imaju pravo na informaciju.

Uostalom, informacija je naš proizvod i od toga živimo. 

Značajno pitanje produženja saradnje sa Goranom Lazarevićem Radnički je rešio u ponedeljak. To nam je potvrdio i Bratislav Ćirić, predsednik Kluba.

Kako to nalažu neka pravila ponašanja, ili rada u klubovima, zakaže se Konferencija za novinare, izađu predsednik i trener i kažu detalje.

To se nije desilo.

Pošto je čovek koji prima platu u ovom Klubu često prozivan da je bezidejan, stereotipan proizvod prošlosti, pronašao način kako će "ćorcima" pucati na naš medij. Pribegao je tome da sa drugim pirotskim portalom kontraudarima  zloupotrebljava činjenicu da je "unutra", da putuje na utakmice i da je postao "ekskluzivac"!

Tako je juče "sakrivenu informaciju" od ponedeljka, koja je po praksi trebalo da bude predsednikova (niko ne bi trebalo ili smeo da ga preskače) "šapnuo" informaciju drugom portalu, svestan da će nam tako naneti štetu i kod naših čitalaca izazvati dilemu, zbog čega nismo aktuelni.

Inače vi, dragi ljubitelji sporta i fudbala dobro znate koliko ste nam vi, kao i istinite i aktuelne informacije, značajni! 

Na kraju - nisam iznenađen, jer u Radničkom, odavno već ima različite aršine i na medije, ali i fudbalske prevare. Gleda se zatvorenim očima. 

Zato tako i prolaze!