Zašto nema KZN kada su otišli Bagzi i Urke, Milić i Đurić, a ima kada bivši predsednik A.Ć. objašnjava slučaj “Ugovor”!!! Kažite predsedniče Bratislave Ćiriću!

29. januar 2021. 12:54 Stavovi Pirot Plus Online

Boldirani kurziv

Iako, po onome što vidim, sve manje reagujete na objave o Radničkom, valjda vam je (ne)raspoložnje takvo, moram da nastavim!

Mogu da vam obećam da Srđan Mitić, advokat naše Kuće i moja malenklost, nećemo stati dok se svi detalji ne saznaju. Sledeći korak je da  preko Poverenika zahtevamo da FK Radnički, dostavi javnosti zapisnik sa sednice Upravnog odbora na kojoj je odlučeno da Aleksandar Ćirić, tadašnji predsednik FK Radnički, izričito traži da  u ugovoru bude  uneta odluka o procentima.

Zahtevano je da u slučlaju potpisivanja sledećeg ugovora  prilikom odlaska Dimitrija Kamenovića u sledeći Klub bude i klauzula da  je FK Čukarički dužan da uplati 20% od sledećeg iznosa.

U ovom slučaju, Kamenović je potpisao ugovor sa FK Lacio za sumu od oko 2.5 ili 3 miliona evra!!!

Zašto ovo u ovm postu!?

   Juče sam objavio da četiri vrsna fudbalera napuštaju Radnički. Dvojica nisu ni postali članovi, a već su otišli Milić i Đurić, dok su Bagzi Milenković i Uroš Mirković nezadovoljni napustili Pirot. Dobio sam njihovu poruku. Uroš mi je juče još dodao da je zahtevano od njega da operiše prepone, mada je tu operaciju imao pre nekoliko godina.

Posle ovog teksta imao sam prepisku sa predsednikom Bratislavom Ćirićem. Naravno da su pale "krupne reči". Da, trebalo je čuti i drugu stranu, ali, nekako se očekivalo da posle odlaska četvorice kvalitetnih fudbalera u jednom danu, FK Radnički  sazove Konferenciju za novinare i objavi razloge. Naš novinar bi pratio KZN pratio i time omogućio da čujete i drugu stranu.

 Očekivali smo takođe, da će Radnički do sada  predstaviti na KZN i dolazak dvojice veoma kvalitetnih mladih fudbalera Ivana Dokića i Bojana Vlaovića, zbog čega smo odali priznanje Trefu i Tomašu!

  Ni to se nije dogodilo.

Medjutim, umesto toga, Bratislav Ćirić, predsednik FK Radnički zakazao je Konferenciju za novinare na kojoj je omogućio da Aleksandar Ćirić, predsednik Radničkog iz vremena kada je naš Dika otišao u  "Čuku" i administrativac objašnjavaju Slučaj "Ugovor" na način koji je i deci bio smešan!

 Eto to sam i juče u prepisci odgovorio Bratislavu Ćiriću.

Žao mi je što sam se zbog  Radničkog, bez ikakve potrebe raspravljao sa dobrim drugarom, inače članom Uprave. Da moguće je da su Bagzi i Urke, ispalo je tako, na kraju, govorili jedno, a uradili drugo, ali ljudi moji, zar to gosn predsednik nije mogao da kaže javno!

Eto, ovo su razlozi ove objave.

Zašto!?

  Zato što nije "srpski ćutati", kako se zvaše emisija jednog odličnog novinara koji je u medjuvremenu postao direktor velike Kuće!

Što se tiče perioda kada je Aleksandar Ćirić bio predsednik ima još pitanja. Postoje i svedoci: Marjan Živković, Milan Stavel, Jovan Čučković, Nenad  Jončić, a i sam administrativac, koji je izvršavao naloge tadašnjeg predsednika.

 Još kada Poverenik utvrdi o sudbini zapisnika sa sednice UO FKR!!! Svedok i za to postoji! UZBUNJIVAČ!

Zašto bih prećutao, ako znam što sam doživljavao, ni kriv ni dužan od Radničkog, odnosno nekih ljudi, koji za sada na čudan način izbegavaju bilo kakvu odgovrnost. Dosta je više.

 Hvatali me za vrat, tužili, sekli kablove da ne radim, zabranjivali …

 A ja – naivan!!!

Sve će jednog dana doći na svoje !