VAŠA PITANJA! Uredite put do groblja u V.Suvodolu! Padne kiša, Jastrebačka pod vodom! "Kovid prava" direktora DZ u Babušnici!

17. jul 2023. 12:22 Stavovi Pirot Plus Online

Neso zdravo...

Čitam ovu vest za asfaltiranje u Vojnegovcu i Vladanovu izjavu da nece zakraviti ni jedno selo..

Moja molba za tebe kad budes mogao, molim te poseti Veliki Suvodol, ali prodji molim te od onog mosta u selu pa navise prema groblju...STRASNO...kao da je selo bogu iza nogu...asfalt 40 godina nije menjan...put do groblja uzas....ako ti je zanimljivo napravi pricu o tome. Nego mi za .covece ne mogu na groblje kod majke da izadjem...stvarno je strasno

 Poštovani, Veliki Suvodol je veliko selo o kojem se često govori. Problem lošeg kolovoza postoji poodavno. Prenećemo Slaviši Svilarovu, mada znam da će pročitati. Da li je Vaše selo u programu  za ovu godinu saznaćemo. Sve , sve, ali , makar ti kolovozi do grobalja trebalo bi da budu  pristupačniji.

Planiram da u naredna dva dana, odem do Velikog Suvodola !

...............................................................................................

 Zadrzavanje vode

I.....c <i.......10@gmail.com>
Postovani,

redovno citam Vas Portal, gde vidim da stalno pomazete gradjanima i da ste vrlo uspesni u resavanju njihovih problema. 

Obzirom da su ovih dana prijavljivani slicni problemi, odlucio sam da Vam se i ja obratim.

Nakaon rekonstrukcije Jastrebacke ulice, 2018. god, javio se problem sa odvodjenjem vode u kanalizaciju iz sokaka(Javorska).

     Posle svake kise ne ulazu u sokak i duz sokaka se zadrzava voda, koja ne moze da ode u kanalizaciju, jer je sahta na visem nivou nego sto je sokak. 

Kretanje pesaka u takvim situacijama je prilicno komplikovano.

   Ranije sam se obracao Vodovodu, ali nazalost bez odgovora i reakcije.

Molim Vas da probate da kontaktirate nadlezne za resavanje ovog problema.

Unapred hvala!

Poštovani, naše je da objavimo vaše primedbe.  Da odgovorni i javnost znaju za probleme. Ponekada se svuda ne može stići i znati.  Pored ostalo, u ovom slučaju, iz prakse , naravno, problem je kanalizacija. Očigledno da su kapaciteti mali i da je ceo grad tako projektovan. Kada se direktor Zoran Nikolić vrati sa odmora prenećemo vaše primedbe. Nije uteha, niste jedini. Ali, problem su tu da se rešavaju!

 Zar ne?!

..............................................................................................

Hrabri covece Nenade dobro veče!

Imam,, dobre vesti ,, za vas portal ako želite da istražte i objavite.
radi se o zloupotrebi sluzbenog polozaja direktora Doma zdravlja Babusnica
Radi se o tome da je direktor vršio isplatu sebi kovid dodatka a da nije imao ni jednog pregledanog ni upisanog pacijenta u kovid ambulanti.Nema ni jednog ni pozitivnog ni negativnog pacijenta na coronu virus ,ali je svakog meseca dobijao popriličnu sumu novca za kovid dodatak od april 2021 do Jun2023g.
O tome kako je javna tajna u Babusnici da je od jedne zdravstvene ustanove napravio kupleraj i bludnicenje sa pojedinim zaposlenima koji su bliski njemu.Kako se organizuju privatne noćne žurke u zgradi renoviranog stacionara a kao dokaz za to ima snimak sa nadzornih kamera .

O tome  šta radi direrktor sve zna i predsednica opštine Ivana Stojčić koja je upoznata do najsitnijeg detalja.mi zaposleni smo uplašeni da oni možda žele da privatizuju ustanovu .inače on je direktor iz Vlasotince ,zar u Babusnici nije imalo lekara za direktora! 

Imali su i slučaj aprila 2023g, da načelnica  vozila neregistrovano službeno auto marke Fiat doblo da je uslikana od strane policije gde je šef voznog parka platio prekršajnu kaznu od 20 000 din .a ona prošla bez kazne jer su u izjavi napisali da je on vozio.

Poštovani, pozvao sam Dom zdravlja. Sa centrale su mi dali vezu u kancelariji direktora, na kraju je ,,ispalo" da je direktor odsutan.

 Šefica Službe finansija, Emilija Spasić je rekla, da je direktor, kao i drugi doktori, dežurao tih predvidjenih sat vremena, od 16-17h. Da li će doći pacijent ili ne, njemu je sledio dodatak. 

Moram da Vam kažem, da neke druge detalje o kojima ste pisali, ne bih da objavljujemo, jer se radi o nečemu, o čemu bi trebalo da se razgovora interno na kolegijumu, ili u kabinetu predsednice Opštine. Neprovereno, bez dokaza nećemo objaviti, jer su naše obaveze da  profesionalno radimo naš posao.

 Inače , ne radi se o HRABROSTI. Radi se samo o profesionalnom  radu I borbi za istinu.  Na ovakav način, uz svesrdnu podršku ljudi, nastojaćemo da izazovemo u nekim drugim osobama, koje su recimo na vlasti, da zaista vode računa o svom ponašanju. Uostalom, postoje zakoni, institucije koje treba da rade svoj posao. Naše je da objavimo i pokušamo da objavimo odgovor druge strane !

 Hvala Vam !