VAŠA PISMA! A.Ć. Tigar tajers: Dosta kritika, hajde da hvalimo sposobne ljude i dobre primere

25. avgust 2023. 12:49 Stavovi Pirot Plus Online

Pokušao sam da podelim jedan dobar primer ali ne ide???? svi ti "naši" sindikati su se ograničili ili zabranili objave! Hoće da organizuju i drže sve pod kontrom, toliko o slobodi govora i iznošenja ličnog mišljenja. 

U fabrici se ne forsiraju dobri primeri i lični uspeh....... Zašto !?

Svi mi nešto kritikujemo ili želimo potajno da se nešto desi našem kolegi ili N+1 rukovodiocu?! Zašto neki sindikat ili firma nema stranicu za dobre primere. Na primer kad bi hteli nekoga da pohvalimo ili da se ugledamo na nekoga?! Imam i ja N+1 rukovodioca, iskreno privatno i ne znam gde živi. Znam da je negde kod trafo u Prčevac...... ali to je sve što znam privatno. Što se tiče posla znam i vidim da uvek izvuče maksimum iz nas! Ne kaznama i nekim pretnjama...... samo pedagoški, svojim primerom, pričom i ličnim ciljevima. 

     Nemamo privatno nikakav odnos, ali ON ume da čita izmedju redova. Nije njemu bitan samo rad i posvećenst! Pamtim 2014. god. Kad je meni Neša Radenković rekao "kolko god da budeš dobar radnik, ako nisi zadovoljan onda je to gubitak za radnu jedinicu" 

   Ne znam da li je negde čuo te reči, ali ja želim da se priča i o tim ljudima. Svi možemo da nalazimo manu i slabe tačke...... ali dajte da forsiramo i te pozitivne stvari! Imamo lidera u pravom smislu te reči! On jednostavno upravlja nama! I to izgleda mnogo lako kad gledaš sa strane! ON nas je osamostalio i uveo u priču da budemo svoji.

   Njega i ako ne bude mesec dana,a sve bude OK, to nije naša slabost nego vrlina jer smo osposobljeni da sami Funkcionišemo. Pošto je sad aktivna anketa i tu imam svoje mišljenje. Nije ta anketa sveto slovo! To uglavnom ljudi koriste kao sredstvo za ispunjavanje svojih želja i ambicija! To sam rekao i N+1 rukovodiocu! Za mene je merilo kad ispred prodavnicu u Suvodol, Prčevac ili Rogoz ispijemo po dva piva i onda krene priča i da se "otvaramo"! To je za mene pravo merilo i hteo bih da se čuje moj glas!treba u anketi da se uvede i pitanje : u slučaju rata dali bi se odazvali pozivu svog rukovodioca! Ja znam odgovor za našu radnu jedinicu jer verujemo čoveku! 

Svi možemo da kritikujemo , radio sam i u garanciji još pre 10 godina! Najlakše je da nalaziš mane i nepravilnosti! Nego brate ti budi dobar primer! A takav primer je NAŠ LJUBIŠA RANČIĆ!Biznis Yunit Lider

Objavljujem puno ime i prezime svestan eventualnih reakcija. Hoću u ovo simorno vreme da budem dobar primer!

Ja sam Aleksandar Ćirić.