UG Osveženje objavilo Javni poziv za obuku učesnika u OFFICE aplikacijama

11. jul 2019. 12:30 Društvo Pirot Plus Online

Udruženje građana Osveženje u okviru projekta „Znanjem do posla“ objavilo je Javni poziv za obuku učesnika u OFFICE aplikacijama.

Ovaj javni poziv namenjen je manjinskom stanovništvu kao i osobama koje se smatraju teže zapošljivim, u cilju podizanja zapošljivosti kroz usvajanje znanja u osnovnim aplikacijama koje se kriste prilikom rada na kompjuteru. U tom smislu, polaznici ovog treninga imaće priliku da se na temeljan način upoznaju sa osnovama aplikacija kao što su World, Excel i Power point koje se najčešće koriste u kancelarijskom radu i imaće priliku da usvoje veštine uređivanja teksta, tabela i prezentacija.

Udruženje građana Osveženje je obezbedilo lap top računare i svu ostalu prezentacionu opremu koje će polaznici koristiti u toku treninga. Ove obuke će biti održane u Start up centru u Sportskoj dvorani „Kej“.

Pravo učešća imaju nezaposlena lica starosti od 18 do 35 godina koje pripadaju jednoj od teže zapošljivih kategorija - Dugoročno nezaposlena lica – više od 12 meseci, pripadnici manjinskog stanovništva, samohrani roditelji, žrtve porodičnog nasilja, mladi iz ruralnih sredina, bivši zatvorenici – štićenici vaspitno popravnih ustanova, povratnici, mladi sa invaliditetom Obuke će biti besplatne za sve odabrane učesnike.

O javnom pozivu razgovarali smo sa Markom Cenićem, karijernim savetnikom u Job Info Centru.

Predavač na ovom treningu biće nastavnik informatike sa višegodišnjim iskustvom i licencom za rad Ivan Vasić. Program treninga raspoređen je u petnaestočasovnom vremenskom periodu koji će biti raspoređen u skladu sa dogovorom predavača i polaznika.

Prijave su putem telefona 010/501-820, na mail udruzenje.osvezenje@gmail.com ili lično u Job info centru u Pirotu u ulici Bogojavljenska br. 3