Svečanost u Opštoj bolnici Pirot, dr Momčilo Bojkić: Tigar tajers doprineo osavremenjavanju opreme i kvalitetnijem radu! Igor Zemit: Tigar je Pirot, Pirot je Tigar!

20. jun 2024. 13:39 Društvo Pirot Plus Online

Danas je  u Amfiteatru Opšte bolnice Pirot, održana prigodna svečanost povodom nedavne, značajne donacije laparaskopskog stuba od strane kompanije Tigar Tyres.

Ovaj događaj je ujedno promocija tradicije dobročinstva i zajedništva društvu.

Svečanosti su prisustvovali Dragana Tončić, predsednica Gradske skupštine Pirot i dr Vladica Dimitrov, predsednik Opštine Dimitrovgrad.

        Zvanični predstavnici Tigar Tyres bili su: Igor  Zemit, direktor Fabrike, Marija Pešić, direktorka nabavke, Nenad Pešić, direktor kvaliteta i Jovana Mančić, poslovni asistent, kao i predstavnici Fonda zdravstvenog osiguranja, javnih preduzeća i zdravstveni radnici.

 Momčilo Bojkić, vd direktora Bolnice, pozdravio je prisutne i najavio film o razvoju Bolnice.

  Dr Momčilo Bojkić, vd direktora Opšte bolnice Pirot, naglasio je izuzetnu podršku Fabrike Tigar tajers koja je omogućila savremeniju zdravstvenu zaštitu, ali i pokazala kolektivnu odgovornost.

 Igor Zemitdirektor Fabrike posebno je naznačio snažnu vezu Fabrike s gradom, završivši rečima Pirot je Tigar, Tigar je Pirot. Prevodio je Nenad Pešić, direktor kvaliteta.

  Po završetku svečanosti, razgovarao sam sa dr Aleksandrom Lilićem,  načelnikom Odeljenja hirurgije, jednim od  najrenomiranijih lekara specijalista, koji je u svojoj oblasti, ali i radu u menadžmentu Bolnice doprineo rezultatima koji su u Srbiji  bili poštovani.