Svečano otvoren Puls šoping centar. Vladan Vasić: Ovo je prvi ritejl park u Srbiji sa domaćim kapitalom

16. septembar 2021. 22:34 Privreda Pirot Plus Online

U naselju Zapadni Kej svečano je otvoren ritejl park Puls šoping centar, u okviru kojeg se nalazi nekoliko prodavnica poznatih brendova. Za ovu priliku pripremljen je bogat program, ali i brojne akcije povodom početka rada na ovoj lokaciji.

Pre svečanog otvaranja šoping centra gradonačelnik Vladan Vasić izjavio je da ovo treba pre svega posmatrati sa ekonomske strane jer će posao naći oko 200 radnika kod 22 nova poslodavca. Vasić je istakao da je ovde nekada bila livada, a sada moderno naselje i veliki šoping centar.

Predrag Nikolić, predstavnik Kompanije Agro market, koja je jedan od ivenstitora, rekao je da je ovo od lokalnog značaja za grad Pirot, ali i za Kompaniju Agro market.

Boban Mijalković, predstavnik AB marketa, drugog investitora, kaže da se sa dolaskom Lidla, kao značajnog trgovinskog lanca, rodila ideja za proširenje ovog kompleksa i nastavak razvitka cele ove lokacije.

Pre zvaničnog otvaranja gradonačelnik Vladan Vasić je sa investitorima obišao sve lokale koji su smešteni u ovom šoping centru.

Program otvaranja Puls šoping centra vodili su Marija Kilibarda i Inspektor Blaža.

Veliki broj građana Pirota okupio se da uživa u koncertima koji su za ovu priliku organizovani, ali pre toga prisutnima su se obratili gradonačelnik Vladan Vasić i investitori – Milanka Filipović (Agro market) i Boban Mijalković (AB market).

Presecanjem vrpce zvanično je otvoren Puls šoping centar.

U zabavnom delu programa sugrađani su uživali u koncertima Edite Aradinović i Tropiko benda.

Na prostoru Puls šoping centra nalaze se prodavnice Lili drogerija, DM, Pertini, Planeta, N sport, Waikiki, Jysk i druge.