Stand up show Nikole Đurička u Pirotu

06. decembar 2018. 09:00 Kultura Pirot Plus Online

U subotu, 08. decembra 2018. godine u dvorani Kluba Vojske u Pirotu sa početkom od 20:00 sati održaće se STAND UP SHOW Nikole Đurička pod nazivom "Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli nikad da ga pitate".

Karte po ceni od 500 dinara se mogu kupiti u DK klubu svakog radnog dana od 08:00 do 15:00 sati.

Nikola Đuričko, poznati glumac, producent i voditelj nastupiće pred pirotskom publikom i ovom prilikom na komičan način predstaviti detalje iz svog života i glumačke karijere, koje javnost nije znala.

Jedno od mogućih pitanja, na koje će publika svakako dobiti odgovor je:

Kako je izgubio 40 klinaca?

Zašto je nosio helanke?

Zašto je pao balet?

Kako je postao princ klozeta?

Za samo jednu pozorišnu sezonu show je odigran više od 60 puta, u zemlji, regionu i svetu. Nikola o svojoj ideji kaže: „Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj Stand - Up šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak. "

*Informacija: Dom kulture Pirot i Scena ASM

*Plakat: Dom kulture Pirot

*Foto: Scena ASM