Saopštenje Policijske uprave Pirot povodom jučerašnjeg incidenta

07. maj 2022. 13:08 Gradska hronika Pirot Plus Online

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su šesdesetosmogodišnjeg muškarca iz Pirota zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom.

On se sumnjiči da je u blizini kasarne u travi pored puta izvršio navedeno krivično delo na taj način što je devojčicu starosti 13 godina oborio na zemlju, i držeći joj ruke počeo da je ljubi po licu i vratu sve dok u tome nije sprečen od strane prolaznika koji su
pozvali policiju. Osumnjičeni je krivično delo vršio unazad tri godine iskoristivši to da je bio stanodavac devojčici i njenim roditeljima te da sa njima živi u istom dvorištu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pirotu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

*Saopštenje: PU Pirot

         S obzirom da nismo želeli da ugrožavamo istragu, što je traženo od nas, mi smo izbacili neke delove za koje se smatralo da će ometati istragu. Kako su juče to uradili drugi, evo originalne verzije svega rečenog na licu mesta. Zbog vas, naravno! 

Treba biti zdrav i častan!