Šampioni kod predsednika Vasića VIDEO

17. april 2013. 17:32 Sport Pirot Plus Online

Povodom osvajanja titule prvaka Prve regionalne lige Istok predsednik Opštine Vladan Vasić priredio je danas prijem za rukovodstvo, trenere i košarkaše.

Branislav Kostić, predsednik Kluba i zamenik predsednika Opštine zahvaljujući na prijemu rekao je da je ostvaren istorijski uspeh da se Pirot posle dve decenije vratio u Drugu ligu. Kostić je istakao značajnu podršku lokalne smouprave.

Vladan Vasić, predsednik Opštine, kaže da je na ovakav način ostvaren višestruki cilj. Stvoreni su uslovi za bavljenje sportom, dobar rad sa mlađim kategorijama i uspešni rezultati u ekipnoj konkurenciji samo su potvrdili politiku lokalne samouprave prema sportu. Titula prvaka je i potvrda bogate tradicije ovoga sporta u Pirotu.

Miodrag Stojanović, kapiten ekipe zahvaljujući se u ime igrača rekao je da je titula prvaka pobeda svih onih koji su uložili maksimalan trud od finansijera, rukovodstva kluba do igrača.

Zoran Petrović trener, čijim dolaskom u Pirot je u mnogome popravljen nivo igre i atmosfera u ekipi rekao je da je grad košarke zaslužio da ima drugoligaša. I on je istakao značaj finansijske pomoći od strane lokalne smouprave.

U poslednjem kolu prvenstva Prve regionalne lige košarkaši Pirota u subotu 20.aprila od 20 časova u Hali Kej dočekuju ekipu Rtnja iz Boljevca.Biće to prilika da igrači zajedno sa ljubiteljima košarke proslave titulu prvaka.