Radite i radujte se nema bolje, dok možete! Jutro "s drumovcima"! Bravo ljudi!

26. oktobar 2022. 13:00 Gradska hronika Pirot Plus Online

Planiram da vam jednog dana pokažem video snimak sastanka Redakcije. Da čujete detalje i steknete utisak koliko mnogo i disciplinovano rade Sonja, Ivana, Bilja i Milan, a vi izračunajte koliko je to 30 puta 8 priloga I sve to puta 12 i onda će vam biti jasno da ovi ljudi zajedno sa mnom "proizvedu" skoro 2500 priča tokom jedne godine.

 Uradiću to i zbog toga da vidite koliko puta zovu neke od odgovornih I kako će ih "voziti" po desetak dana, a neki i skoro direktno odbiti. A samo neki dan kasnije, vidite da su se pojavili na drugom mediju.

  Na ovo smo nažalost navikli , mnogo modrica imamo od  takvih ljudi, ali mi nastavljamo dalje.

 I danas sam siguran da će zid biti pun i da će većina biti autorskih priloga, a ne pozivi na dogadjaje koje drugi s nestrpljenjem skidaju sa mejlova.

   Zašto ovo, zato što sam jutros čuo istu priču i iste pokušaje od Sonje i Milana za neke sagovornike.

 Predložio sam da svaki dan objavljujemo i ko nas je sve odbio.

 Kada su mediji u pitanju, izvor informacije je preduslov za kvalitetan i nesmetan rad.

…………………………………………………………………

  Evo primera.

Ne radim ovo slučajno. Nastojim da imate potpunu hronologiju velikih radova u centru grada od semafora do Gazele. Da nije Vladan Vasić izašao onog dana i da nam ne pošalju saopštenja o zatvaranju saobraćaja ne bi ništa znali.

 Predstavnik izvodjača radova, onaj čovek na gradilištu, ne sme, iz nadležnog javnog preduzeća imaju odgovor koji bi progutao,  da nije tako čest.

 Zbog toga krenem, pričam sam sa sobom, ili ćaskam sa radnicima koji mi posebno leže na srcu, jer cenim njihovu životnu borbu, rano ustajanje  u prohladna ili hladna jutra i kasnije rade na skoro letnjim temperaturama.

 Zbog svega rečenog, zbog toga da imamo na stotine Piroćanaca van Pirota, kojima je verujem interesantno šta se radi u našem gradu, sve to upravo radim.

 Prvi detalj

 Objavljeno je da će saobraćaj biti zabranjen u ovom delu. 

Kad ono medjutim.

Velika mašina ravnala je kolovoz, pretpostavljam da je to jedna od poslednjih faza, pred asfaltiranje. Ide valjanje, još nešto  sitno I krenuće završni poslovi. Kako rekoše od tih krupno-sitnih  poslova, uveliko se privode kraju trotoari, kopaju još neki kanali za neke vodove I to bi bio još jedan deo finiširanja.

 Bravo, cisterna se pojavila, krenula od Kružnog toka , gde takodje još po nešto treba da se završi.

 I to je to za ovo jutro!

 Pre toga bio sam u Prvomajskom cvetu, pogledajte, tamo je u toku, poslednji deo treće faze radova.

  Naravno, ima detalja i za Kameru!

 Kad čovek radi – radujući se, onda bez obzira na prateće muke, sve ide lagano!

 Upamtite i to !