Projekat “Boemska potkovica” u finalu takmičenja “Pokreni se za posao”

04. jul 2018. 10:36 Društvo Pirot Plus Online

Projekat „Boemska potkovica“ Dalibora Tošića, člana UO Privredne komore Pirot ušao je u finale IX ciklusa programa „Pokreni se za posao“, koji od 2009. realizuju kompanija Filip Moris i organizacija ENECA sa ciljem da doprinesu smanjenju nezaposlenosti u Srbiji i podstaknu preduzetništvo u našoj zemlji.

Dalibor Tošić želi da unapredi proizvodnju tradicionalne peglane kobasice kroz izgradnju komore za sušenje. Komisija za izbor projekata odlučila je da njegovu preduzetničku ideju uvrsti u 44 najbolja biznis predloga koji će se takmičiti za donaciju u vidu opreme, licenci ili sertifikata, standardizacije i optimizacije neophodne zа pokretanje ili unаprеđеnjе biznisa.

UO Privredna komora Pirot poziva sve da podrže preduzetnički duh, inovativnost, kreativnost Dalibora Tošića i glasate za njegovu preduzetničku ideju putem linka https://pokrenisezaposao.rs/video/glasaj-za-boemsku-potkovicu/

Projekat „Boemska potkovica“ jedini je iz Pirotskog upravnog okruga koji je ušao u finale takmičenja, a jedan od načina izbora dobitnika je online glasanje, čiji će rezultati činiti 10% ukupnih bodova.

Glasanje je na sajtu https://pokrenisezaposao.rs/, gde su izložene najbolje preduzetničke ideje iz Srbije, a zainteresovani mogu glasati jednom dnevno do 15. jula u ponoć.