Pozorišni ansambl na prijemu kod predsednika Vasića VIDEO

10. jun 2013. 15:51 Kultura Pirot Plus Online

Sveukupni pobednik, nedavno održanog, 49.festivala profesionalnih pozorišta Srbije Joakim Vujić, je Narodno pozorište Pirot. Tim povodom predsednik Opštine, Vladan Vasić, priredio je prijem za sve članove pozorišnog ansambla.Tom prilikom predsednik Vasić je čestitao glumcima i svim članovima Pozorišta na velikom uspehu, rekavši pored ostalog, da se pozorišna umetnost u našem gradu neguje sedamdesetak godina i da je u samom vrhu medju ostalim pozorištima u Srbiji o čemu svedoči i ova nagrada.

Direktor Narodnog pozorišta, Gardimir Filipović, smatra da je uspeh u Lazarevcu, zajednički uspeh svih članova Pozorišta pogotovo kada se na sve to nadoveže nesporan kvalitet pojedinaca. Filipović kae da su simpatije i publike i žirija bile na strani pirotskog ansambla i da je to rezultiralo laskavim nagradama.

Najbolji glumac Festivala Joakim Vujić je Aleksandar Radulović. On ne krije svoje zadovoljstvo zbog laskavog priznanja i kaže da nagrada dodje sama po sebi kada se iskreno radi, nagrada se ne očekuje a sama po sebi nije cilj.