Podeljena priznanja privrednicima – preduzetnicima godine''VIDEO''

26. mart 2015. 08:40 Privreda Pirot Plus Online

Opšte udruženje preduzetnika Pirot i ove godine dodelilo je priznanja uspešnim i istaknutim privrednicima i preduzetnicima u protekloj godini.

Na samom početku svečanosti, prisutnima se obratio Miroslav Antić, potpredsednik Upravnog odbora udruženja preduzetnika Pirot, koji je govorio o razvoju privrede na teritoriji opštine Pirot, odnosno, o razvoju zanatstva i preduzetništva.

Priznanje “Preduzetnik godine za 2014.godinu” dobili su: Miodrag Pešić picerija “Fresh”, Žikica Krstić “Etno hleb”, Novica Savić kafana “Kod Piroćanca”, Dejan Živković autoelektrika “Živković”, Miljan Ćirić “Mleko Ćirić” Krupac i Samostalna zanatska trgovninska radnja “2 UN Jovanović”. Priznanje ,, Privrednik godine” dobili su: Zoran Kostić “Ela bakar”, Miodrag Stojanović “Stovarište Stojanović”, Branko Petrović “Gali”, Anđelko Skorić “Skor market” i Perica Ignjatović “Dampex doo”. Pojedinačna priznanja dobili su: Maria Stanković, direktorka Dunav osiguranja, pirotske filijale, Dragoljub Zlatković, dobitnik je Zlatnog pera i Hor Doma kulture. Ustanove kojima su uručena priznanja su: Regionalna privredna komora Niš, Beogradski sajam etno harane i pića i Tigar tyres.

Jedan od dobitnika priznanja je Zoran Kostić, vlasnik “Ela bakar”, koji je ovom prilikom rekao da je za uspešno poslovanje najvažnije rad, red i disciplina.

Stovarište Stojanović je takođe jedan od dobitnika priznanja, a vlasnik Miodrag Stojanović kaže da je ovo priznanje veliki podstrek za budući rad.

Dejan Mladenović, direktor kontrole (biznis partner controler), koji je ispred Kompanije Tigar tyres primio priznanje, istakao je da Tigar ima veoma ambiciozne planove koje želi da podeli sa sugrađanima i okolinom, a to je da budu lideri u trećem segmentu proizvodnje.