Vodovod otvorio gradjevinsku sezonu radovima u ulici Ruzmarina

06. mart 2019. 14:00 Gradska hronika Pirot Plus Online

Danas smo zajedno sa direktorom JP "Vodovod i knalizacija" Pirot, Zoranom Nikolićem, obišli radove na zameni vodovodne mreže u ulici Ruzmarina u naselju Radin Do. Radovi su počeli ovih dana, a u planu je da se zameni oko 600 metara mreže, glavni vod sa priključnim vodovima. Nedavno je Slaviša Svilarov, direktor JP za planiranje i uredjenje, u razgovoru za Portal Plus online, rekao da će po završetku radova na zameni vodovoda u ulici Ruzmarina, ulica biti kompletno asfaltirana. To je u planu i u drugim ulicama gde će Vodovod raditi, rekao je Svilarov.

Direktor Zoran Nikolić je rekao da se ovim radovima praktično započinje gradjevinska sezona, U nastavku će se raditi ulice Berilovački put, Vidovdanska, Sremska, jedan krak vodovoda u Poljskoj Ržani. U Izvoru će biti nastavljeni radovi na izgradnji kanalizacije, ali će tamo biti zamenjena i vodovodna mreža, kaže Nikolić

Najkasnije do 1. juna očekuje se da u potpunosti budu završeni radovi na rekonstrukciji Crpne stanice Berilovac, investicija vredna 1,6 miliona evra.