Pišite nam! Sada je vreme da smo zajedno, da se razumemo!

18. mart 2020. 16:39 Društvo Pirot Plus Online

Zovemo vas da vaše PRIMEDBE, UTISKE, PREDLOGE, ZAPAŽANJA  pošaljete na naš fejsbuk. Eto, možete ispod ove objave, za početak.

    Već sutra ćemo izdvajati neke od vaših komentara, predloga, kritika, ali, naravno, korektne i argumentovane. Pripremamo i naš stav o fesbuku i fejsbučarima (pogrdno).

    Očigledno da neki u ovakvoj situaciji NAJBOLJE USPEVAJU. Na tudjoj muci. Svi hoće u novinare i svi znaju sve! Da ukidamo onda medije?

Pišu i pismeni i polupismeni i oni bez informacija, oni koji nagadjaju. Zar sve to drugi moraju da trpe?! O TOME SUTRA!

  Javite se da se borimo, da zaista budemo VELIKA PORODICA !

Zabraniti odmah

Teodoros

15:46 (47 minutes ago)
 
to me

Vladan Vasić: Mladi Piroćanci pokazuju izuzetnu humanost. Mesta panici nema, disciplina je dobra, Pirot je bez zaraženih, ako bude potrebno zabranićemo rad kafića, restorana, frizerskih salona i slično?????????????

Poštovani Paunoviću,

Sve do danas sam se uzdržavao da komentarišem postupke pirotske vlasti.Javno sam se pitao zašto se naš gradonačelnik ne oglašava,  predlagaosam neke kontkretne mere, uzgred pre šest dana (12.06.) što ste Vi delom iskoristili i Vama lično dugujemo veliko hvala, i objavili 12. 06. pod naslovom "Gradonačelniče Vasiću, zabranite sve ono što je u Vašoj nadležnosti!" nije se ništa desilo sve do ponedeljka ujutro, i vi ćete sigurno naslutiti iz kog razloga se to TADA desilo.

Uzalud vaš vapaj profesionalizma, Problem je u tome što ne trebamo čekati već smo morali juče da imamo kafiće, restorane, frizerskie salone i slično ZATVORENE.

Razloge neću posebno navoditi jer i Vama je sigurno sve jasno, samo onima kojima treba da bude NIJE.

Prateći ovih dana i strane medije zemalja koje imaju daleko više problema od nas, neminovno se dolazi do nekih zaključaka, jer stvar je jednostavna, mi kasnimo za tim zemljama sa pojavom širenja virusa COVID-19, i mi ćemo se s takvim problemima suočiti u skorijoj budućnosti, za par nedelja. Zašto mora do toga doći pa tek tada reagovati?

Srdačan pozdrav, uz molbu, da ovo ne trebate objaviti jer sam samo želeo Vama lično i vašim zaposlenima da dam reči podrške jer samo takav mediji koji je interaktivan sa građanima može i treba prosperirati. Ali ... to je već neka druga tema za neku bolju priliku.