Otvoreno pismo naše Redakcije Milošu Coliću, zameniku gradonačelnika!

29. jul 2021. 12:02 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Poštovani gospodine!

Vaše učestale aktivnosti izazvale su u nama izuzetno poštovanje za Vaš rad i zbog toga smo na Redakciji odlučili da Vama, a ne gradonačelniku pošaljemo ova pitanja.

1.Pošto iz Kabineta gradonačelnika nema novih  informacija, bilo bi dobro da građani znaju da li ste iz Ministarstva energetike dobili odgovor. (Nama su odgovorili da je ministar Zorana Mihajlović sa interesovanjem primila naše i vaše pismo i da je prosleđeno nadležnom Odeljenju).
2. Kako objašnjavate odluku da odobrite Domu kulture da organizuje koncerte u Parku kod Kalea, kada nisu bili obezbeđeni tehnički uslovi? Čudi nas da su nadležne inspekcije odobrile koncert.
3. Veoma agresivnu kampanju započeli ste o novim ekskluzivnim mestima. Neki mediji, koji slabo znaju prošla vremena, nazvali su ih "Hramovi kulture" Bašta Starog Doma armije bila je zaista Hram kulture, ali dok nije neki naučnik s neba bacio ovu "staklenu tvrđavu" usred bašte.
I vi sada hoćete da vraćate prošlost na mestu koje to više nije.
Prst na čelo dok niste napravili novu grešku.
4. Znate li šta je sve potrebno za, nazovi, sajamski prostor? Za zabavne programe.
Objekat zidan za pijacu mora da pretrpi skoro istu investiciju kao kada bi pravili nešto novo!
5. Pirot je u prošlosti imao velike dogadjaje. Mršavi i debeli (?) Paunov memorijal, Prvi glas, Pirolet, Sportista godine, Ličnost godine, Festival folklora, Peglana, Turnir u košarci... Ali i Festival Osveženje, koji ste Vi i Marko uspešno organizivali u okviru vase NVO "Osveženje". Šta je sa tim Festivalom?
6. Pirot nema jedan dogadjaj festivalskog, takmičarskog, zabavnog karaktera. Većina gradova to ima.
7. Predlažemo kompletnu analizu STANJA U PIROTSKOM SPORTU I DONOŠENJE ODLUKE O NOVOJ POLITICI.
S obzirom da ćemo pitanja objaviti javnosti, ocekujemo od Vas da prihvatite intervju s našim novinarom ili nam odgoviorite u pismenoj formi.
8. Ciji je sajt GRAD PIROT OFICIAL?
9.Naš novinar je, takođe, dobio zadatak da razgovara sa predstavnikom Gradske uprave zaduženim za investicije, Aleksandrom Ćirićem, da li nam možete omogućiti intervju?
Pozdrav
Redakcija
Portal Pirot Plus online
Naxi Plus radio