Kamera ne miruje! Konačno, nema zemlje u Nišavi; "Tamburkina rampa"; Korov i dalje; ZOO u Ustaničkoj !

19. jun 2019. 12:53 Kamera ne miruje Pirot Plus Online

Informacije, stavovi, zapažanja , pohvale, primedbe ... Da tako je koncipirana ova rubrika. Ima za cilj da znate više, ali i da vam pomogne da imate svoje stavove, saznanja o nečemu što smo videli, uočili, skrenuli vam pažnju.Tako ćemo zajedno i znati više o gradu, ali i nastojati da nam bude još bolje !

............................................................

1. Primer U koritu Nišave više nema zemlje

Nedavno smo vam pokazali dokle su stigli radovi na uklanjanju ,,brda,,zemlje u koritu Nišave, ostalom, posle proširenja korita u kamene kosine koja je uradjena. Sada Nišava, na ovom delu , tu na toj ,,opasnoj,, krivini izgleda drugačije. Korito široko, može da primi veću količinu vode !

Dok se radilo na tim kamenim kosinama, oko korita izbačene su velike količine kamenja i zemlje. Sve to sada izgleda kako mora, ali verujemo da će uskoro i obale biti uredjene. Mnogo je naneto svega i svačega !

....................................................................

2. Primer "Tamburkina rampa"!

Često pominjem tu rampu, kada šetam Kejom. Pominjem pre svega zbog izuzetnog čoveka, pedagoga sportiste i naprosto želim da se čuva uspomena na njega . Uz to ovo je lepo sećanje na davna, lepa vremena.

..................................................................

3. Primer Kej i dalje u korovu!

Navodno, neki u gradskoj upravi ne znaju za problem na relaciji Grad - Koridori - Srbija vode. Ne bih voleo da se sve to sazna kada, daleko bilo, Nišava nadodje i ostavi posledice, ili da se u ovom korovu, ovog leta, kada se mališani kupaju, nešto loše dogodi. To me iniciralo, da juče, po ko zna koji put, pozovem ljude da se ovaj deo keja konačno okosi, jer i ovde žive ljudi !

....................................................................

4. Primer Zoo u Ustaničkoj

Milan

Pitali smo Zorana Krstića, načelnika Odeljenja za komunalnu deletanost. Rekao nam je da službe koja bi brinula takvim o problemima u Gradskoj upravi nema. Ali i da takvih i sličnih diogadjaja do sada nije bilo. Možda bi, rekao je on mogla da reaguje Veterinrska inspekcija u Okrugu!

Bilo kako bilo, vodite računa. Vodite računa i kada ste na keju. Posebno u onom delu o kojem često pišemo!