Kamera ne miruje! "Jesenje zelenilo"! "Parčeta" zemlje u centru! Sušara na vetru !

25. novembar 2019. 11:00 Kamera ne miruje Pirot Plus Online

Ovih dana, iako je jesen, zeleno je u modi!!! „Zelene“ – ekološke zgrade , pored njih zeleni – zapadni Kej , ozeleneće trotari pored novih zgrada i Lidla ... zeleno, volim te - zeleno!

Kamera nije i tamo mirovala. Ovo je mala „trilogija“! Sve je jasno, najava nije potrebna. Možda samo malo! Naši sugradjani s obzirom da „cveta hiljadu marketa“ neće moći da se žale da kupuju skupo i da nije kvalitetno

Ovih dana, što upućeniji i oni koji navodno ništa ne znaju, ali su „nešto čuli“ komentarišu „tiho“ dva „parčeta zemlje“ u centru grada! Kažu, veoma su interesantna. Da kažem da ne znam baš ništa o tome lagao bih. Nešto sam načuo! Ovaj prvi, pred „nosom“ Doma kulture Pirot bio je nekada „davno“ vlasništvo Tigra. To „parče“ gde su DK i Pozorište postavili one panoe kupio je „neko“! Kažu biće to nešto kao izložbeno prodajni „centar“ za ćilime i nešto slično !

Tamo sa druge strane, na uglu Doma Vojske, preko puta banaka i Crkve ima još jedno „parče“ malo veće zemlje za koje se čuje da je kupila „tetka iz Gnjilana“!

I ovo poslednje može u "zeleno" s tom razlikom što je sve u ovoj boji u "okolini".

Gradski stadion ! Tamo na ulazu na pomoćni teren!

Juče je jak, hladan vetar duvao. Na kraju utakmice, kada sam krenuo, čula se neka lupnjava. Iznad onog magacina gde radnici ostavljaju mašine i alat, a ispred "čuvenog" sanitarnog čvora ( kako lep naziv , gde nema slavine i možete "besplatno" da se okupate,) napravljena je montažna "sušara" kako je Ivana označila na videu !

Kako to izgleda , ne treba vam opisivati.

Šta je dobro u svemu!? Dobro je što se nije odlomilo neko parče i "uletelo" u šesnaesterac, daleko bilo !