Kamera ne miruje! Iskopane kocke, skinute zastave, otpao saobraćajni znak, polomljen prozor...!

10. jun 2021. 11:58 Kamera ne miruje Pirot Plus Online

Kamera ne sme da miruje! To je nepisano pravilo u našoj Redakciji. U šali obično kažem, novinar i kad spava on radi! Sanja snove o nekim novim važnim poduhvatima!

Šala ili zbilja, svejedno, ali, negde u biti je tako!

Smetaju mi uvek kada prodjem te iskopane kocke. Zamislite da neko od starijih  (od mene)  tuda prođe, ne zagleda. Ima ih obično na rubnim delovima keja. Ovo je u sredini. Neverovatno.

 Sa Keja se mnogo toga bolje vidi, osim što se na Keju uživa. Objavio sam nedavno pocepane zastave na Stadionu Radničkog. U nedelju kada sam šetao, neko je "otvarao" naš Portal i "izdao naređenje”. Bolje da ih nema, nego da se viore pocepane!

 Tamo do Drugog ringa, na kraju pazarske strane keja neko se mučio, ali je uspeo da skine znak sa jedne strane. Kakos am taj isti znak našao nekoliko koraka dalje, izvinio sam se za grešne misli. Možda  je vetar uspeo! Ko zna. Evo neka vide ! Namestiće, znam kako reaguje director Komunalca ! Prontno! Verujem da će I kocku tako srediti !

Jutros kada sam dolazio na posao, sa Gazele sam video onog dečka, kosio je travu prema Golemom mostu sa pazarske strane. U kolima sam bio, saobraćaj, nisam mogao da stanem. Iskreno se nadam da će se narednih dana neko prevariti i krenuti u onaj treći deo keja, prema Prvom maju i Tigru !

Sportski centar, koji zajedno s Komunalcem brine o Keju, nedavno je počeo da ,,vraća,, sve ono što je nedavna poplava odnela. Ima već nekih klupa, jedno vratilo, a postavljena je i ona mrežasta ograda zbog dece. Verujem da će nastaviti.

Sa Keja se rekoh dobro vidi. Da li je sada "borba za svako dete" ili se jedni probudili , a drugi sve ambiciozniji videćemo, tek, evo kako su u ponedeljak čini mi se da je bilo, izgledali teniski tereni. Lepo!

 U nedelju se igrala utakmica poslednjeg kola Zone Istok. Tanasko rajić – BSK Bogovina. Kada sam se vraćao, reče mi moj kum, bivši fudbaler, da pogledam kako izgleda prozor na Hotelu Stadion. "Kum nije dugme"!

Evo kako!

To je za danas. Ima još ekskluzive, ostavljam to za drugi put. Žurim! Gornji Visok.