Jesenje prepodne u selu Krupac. Stariji u poljoprivredu, “mladinja” u grad “na rabotu”!

27. oktobar 2021. 14:00 Kamera ne miruje Pirot Plus Online

Pokušaću, “koliko me noge nose”, da dok je lepo vreme stignem svuda. U neke ulice, sela, bliža i dalja, Vojnegovac, Kamik...  gore do četvrtog.

Pokušaću da dobijem priliku da razgovaram sa Zoranom Nikolićem, Slavišom Svilarovom, Bobanom Tolićem, Nebojšim Ivanovom. Ma svima koji mogu da vam pomognu, odgovore!

Naravno da nisam odustao i od Presinga sa Vladanom Vasićem. Ima  stotinu pitanja. Još stižu!

Juče sam bio u Krupcu, danas u Dobrodolskoj ulici. Krupac ću treći deo danas da objavim, Dobrodolska ostaje za sutra. Neki komentari da biram gde idem su najblaže nekorektni.

 Idem tamo gde zovete i gde je muka.  Za svaki odlazak potrebno je po nekoliko sati. Potom, montaža, tekstovi.

 Verujem u vašu dobru nameru, kao što očekujem da zajedno radimo kako bi do ljudi koji mogu da reaguju  vaša pitanja, predlozi stigli.

Nikoga neću braniti i napadati. Za svako rešenje nekog od problema potrebno je mnogo toga. Ne bih o političkoj pripadnosti i dobroj volji, ali mogu o tome da li je nešto u program za ovu godinu, da li se može brzo rešiti.

Ono što je sigurno, da i oni ne znaju za sve muke i probleme. Da i to razumemo.

Mnogo je bitno, da ovo što radimo, shvate dobronamerno  i sa vaše i naše strane i da na takav način svi zajedno činimo da nam u ovom gradu bude bolje.

Dakle, bez uvreda. Ukoliko se, naravno proceni, da na neka rešenja utiču lični animoziteti, e onda ćemo i to objaviti.

Rekao bih da se u tome razlikujemo od drugih, kao i da su nam vaši problemi primarni i to shvatite.

Problem može da bude i kraj godine. Koristite i vaše predloge, zovite predsednika mesne zajednice. Ono participativno budžetiranje . Uskoro će izbori u mesnim zajednicama, a i Budžet je počeo da se radi, tako da je dobro da se vaši zahtevi smeste  u neku od “šema”!

Juče sam, pošto su obeleženi “ležeći” i sa Stefanom pokazao gde ne rade svetiljke (sutra odgovora Bojan Ivković, posebno, danas to imate u Presingu sa njim), u povratku sam prošao selom. Snimio sam još neke detalje, smatrajući da se mogu rešiti.

Pišite vi, zovite, dođite, šaljite pisma!

Tu smo!