Gospodo, neko mora da odgovara, za sramotu i bačene pare!

19. jul 2021. 11:35 Društvo Pirot Plus Online

Pomenuo sam ovih dana da mi raspoloženje varira. Često sam toliko razočaran u mnogo toga što se događa ovde oko nas. "Ubija" totalni nemar ljudi, nedostatak brige za naše dobro, za naše vrednosti.

O nekim drugim ponašanjima ne bih, jer su to pojave za neke druge ljude. Ovo što se dogadja kada je u pitanju Nišava, Kej, česti problemi posle obilnih padavina, problem u selima, svinjska kuga i da ne nabrajam.

Juče sam šetao Kejom. Nisam imao u planu da se "nerviram" kako bi moji rekli, da napravim krug i odem da odsedim "svoje", kod Kengura.

Tamo pri kraju Keja srete me jedan dečko. Onako krupan, jak, džudista, tako sam mu obeležio broj.

Čika Nešo, sad sam vežbao tamo na onom našem gradskom kupalištu. Tišina, nema nikoga. Tamo sam sakrio neke moje sprave. Koristim i hladovinu ispod lipa. Otidite, molim vas. Čitam sve što objavljujete. Moramo da se borimo!

Nije trebalo da mi se predloži dva puta. Na poslednjoj klupi sedeo je Čauš sa nekim "kasarincima". Tu je stalno subotom i nedeljom. I on, po ko zna koji put reče:

Čideš li da se nerviraš ponovo? Idi da vidiš kupalište. Juče su ljudi dve zmije utepali. Zbog Nišavu i Gradsko kupalište, nekoj bi moral  debelo, da stoji gologlav! Samo da đi  "najdemo" koji su. Sramotaaa! 

................................................................................................

Otišao sam naravno. Ovoga puta, nisam se baš mnogo kontrolisao. Rekao sam sve što mi je na duši!

Ivana će imati dosta posla da  montira. Planiram, naravno, da pošaljem i Zorani Mihajlović i Miloradu Grčiću!

Zašto ne bih?

Taj Kompenzacioni bazen je HE Pirot. HE Pirot je EPS-ov, EPS je državni! Naša Zorana Mihajlović je potpredsednica Vlade Srbije.

 Neka se zna.