Fudbaleri Radničkog danas počinju pripreme! Srećno!!!

16. januar 2017. 10:00 Sport Pirot Plus Online

Fudbaleri Radničkog danas u 15 časova kreću u pripreme za nastavak sezone. ,,Beli,, su u prošloj godini ostvarili jedan od najvećih uspeha u poslednjoj deceniji, osvojili prvo mesto u Srpskoj ligi i na kraju jesenjeg dela prvenstva Prve lige, zauzeli visoko treće mesto.

Sve ovo, u svakom slučaju, biće značajna obaveza pred rukovodstvom Kluba, trenerima, fudbalerima, ali i ljubiteljima fudbala, da učine maksimum da i proleće bude, takodje, uspešno.

Prva ,,prozivka,, kako se to obično kaže, zakazana je za danas , ponedeljak 16. januar, u 15 časova na Stadionu kraj Nišave. Biće to prilika da se predsednik Kluba, sportski direktor, trener obrate igračima i kažu ciljeve za nastavak sezone.

Ovih dana ,,kolale,, su različite priče o odlascima fudbalera. Ono što smo saznali da je izvesno da je golman Ivan Kostić potpisao za Metalac iz Gornjeg Milanovca, da je Denis Ristov na probi u Napretku iz Kruševca, bek Stefan Jovanović se dvoumi na koju će stranu, Miloš Perišić vratio se u beogradski Partizan, a Miloš Ožegović odlazi na Island.

Tu se za sada spisak, fudbalera koji napuštaju pirotski tim, navodno završava. Videćemo, prelazni rok je dug.

Kako nezvanično saznajemo Radnički je dobio i prvo pojačanje, u matični Klub vratio se odlični štoper Stefan Ćirić koji je bio ustupljen Timoku na šest meseci. Čuje se da će biti nekih igrača na probi, kao i da Radnički traži zamene za fudbalere koji su otišli.

Ekipa će sve vreme priprema trenirati u Pirotu.