Dragan Tomašević, sportski direktor: Posle Marka Vidojevića, Radnički je dobio još jednog kvalitetnog mladog trenera – Dejana Čelara !

16. oktobar 2019. 20:00 Sport Pirot Plus Online

Dragan Tomašević, sportski direktor Radničkog i Dragoslav Jocić Tref objavili su danas za Portal Plusonline i Naxi Plus radio da je dogovorena saradnja i da će novi šef Stručnog štaba biti Dejan Čelar, raniji trener Bačke, Čukaričkog, Rada... Dejan Čelar rođen je 30.05.1975. godine u Beogradu, kao fudbaler nastupao je dugo godina u elitnoj ligi SR Jugoslavije. Završio je Višu trenersku školu i poseduje UEFA “A” licencu. Poslednjih par godina proveo je na specijalizaciji u nekim od elitnih škola fudbala (AC Milan, AS Trenčin, FK Viljareal).

Dejan Čelar će u petak biti predstavljen na redovnoj konferenciji Radničkog. Čelar će debitivati na klupi Radničkog u subotu protiv Bačke, svog bivšeg kluba.

Novi šef Stručnog štaba trenirao je Bačku u prošloj sezoni kada je ovaj tim igrao u Super ligi.

Dolazak novog trenera očekivao se ovih dana. Tih dana razgovarali smo sa Tomaševićem i Jocićem. Bilo je pregovora sa desetak kandidata.

U želji da iz pravog izvora saznamo informacije kako bi demantovali piskaranja nekih "vikend novinara" pozvali smo Dragana Tomaševića, sportskog direktora.

Zahvaljući Tomaševiću, razgovarali smo i sa Dejanom Čelarom novim šefom Stručnog štaba Radničkog

Ovo je sportska vest dana. Interesantno je da nekim "vikend novinarima" nije smetala haotična situacija u Klubu koji dve godine radi u skoro neregularnim uslovima, bez rukovodstva Kluba , sednice Skupštine. Interesantno je takodje da za ovih godinu dana kako su Marko Vidojević i fudbaleri ostvarili izuzetan rezultat, taj isti "vikendaš" nije napisao dve dobre proste rečenice o Radničkom, nije se dva puta sreo sa Markom Vidojevićem, video sa igračima, da bi danas pisao neistine .

Ne, Marko Vidojević nije otišao jer mu je pretio otkaz, Marko Vidojević je otišao teška srca jer su porodični razlozi bili jači od svega. Nepošteno je tako pisati jer fudbalski deo Radničkog to nije zaslužio.

"Vikendaš" nije napisao, a zna da u Pirotu ne mogu da nadju novog predsednika, jer niko ne želi, da u Pirotu nema pravog kandidata za sportskog direktora, da je samo Rade Manić vlasnik profi licence i da je kandidat morao da se traži van našeg grada.

"Vikendaš novinar" koji navraća u Pirot i na sve "pljuje" iz glavnog grada, nije napisao da su Dragoslav Jocić Tref i Dragan Tomašević, posle višemesečnih razgovora prihvatili da uzmu u ruke "vruću" peglu, da pokušaju da Radničkom pomognu.

Umesto da se njihova odluka, pored obaveza koje imaju u Beogradu , poštuje, večiti kritizeri ponovo su tražili razloge kojih nema, da iz Pirota još jednom pošalju iskrivljenu sliku!

*Naslovna fotografija preuzeta sa Portala BAP VESTI