Dejan Čelar proverava četvrti put! I dalje se traži štoper i centarfor

28. jul 2020. 11:08 Sport Pirot Plus Online

Fudbaleri Radnikog rade u ritmu sred – nedelja (subota) utakmice, ostalih dana predano na terenima Gradskog stadiona.

Poslednje utakmice protiv superligaša, posebno u prvom poluvremenu, pokazale su da naš tim može da se nadmeće i sa jačim protivnicima od prvoligaških.

Ukoliko se zna da je ekipa u formiranju, da Čelar traži rešenje na štoperu i centarforu i da će to morati da reši do kraja ove sedmice.

U paru sa Dojkićem izmenjali su se N.Petrović, Rašović, Kostić Milutinović, dok je Edua dobijao prednost u odnosu na Brankovića. Saznajemo da se Klub zahvalio Brankoviću koji je nedavno napustio Pirot.

Dobra vest da se Strahinja Petrović vratio na teren. Krajem prošlog prvenstva zadobio je prelom noge. Odlični fudbler će oprezno trenirati. Očekuje se da bude spreman najkasnije do petog kola.

Iznenadila je odluka Andrije Apostolovića da napusti Klub u kojem je ponikao. Toti je imao tešku povredu. Operisao je ukrštene ligamente u Novom Sadu. Imao je čiste papire od niškog Radničkog i svi su se nadali da će se oporaviti i odigrati nekoliko utakmica ove jeseni.

Dok traži štopera,  Dejan Čelar iščekuje svaki dan Marka Šarića i Bojicu Nikčevića. U Radničkom ne obrazlažu zašto ih nema. Bilo je reči da će nastaviti do kraja godine da igraju u Pirotu.

Pirotski prvoligaš sutra igra u Jagodini. Biće to četvrta provera. Radi se o jakim rivalima, to je dobro da se ekipa proveri .

Čelar će, verujemo, posebno proveriti još jednom mogućnosti igrača koji su ulazili u drugom poluvremenu, što će biti posebno važno za novo prvenstvo.

Utakmica se igra od 18 časova.