Danijela Petrović: Za ljude u Petrinji! "Iz Pirota s ljubavlju!"

10. januar 2021. 14:00 Društvo Pirot Plus Online

Nedeljna šetnja gradom, završena je na najlepši način. Na Trgu ispred Doma kulture postavljen je ogromni sandučar od šlepera.Unutra kese, kutija i nalepnica velika IZ PIROTA S LJUBAVLJU.

 Danijela Petrović, Piroćanka, zaposlena u Saveznoj upravi carina, stajala je na ivici. Srdačan pozdrav, poznajemo se dugo. Danijela je uvek bila vedra, elokventna, kako se ono kaže "misli 300 na sat"! Nije trebalo čak i da postavim pitanje, krenula je …

Danijela je nastavila priču. Od sutra biće otvoren punkt u Slobodnoj zoni.

    Pažnju mi je skrenuo dečiji crtež na velikoj kutiji. Sve je u krugu porodice. Maja Stanković, Danijelina rodjena sestra ima predivnu kćerkicu Taru. E mala Tara je na svoj način doživela tragediju koja se dogodila u Hrvatskoj.

      KIša ili sneg, loše vreme. Ljudi su se zaustavljali. Pitaju, žele da donesu odeću, obuću, posteljinu, ko šta ima i može.

       Iskreno, nisam znao za ovu Akciju. Očigledno da su dobro obavešteni u Gradskoj upravi vest porosledili samo tamo gde inače to rade. "Kum kumu", novi način komunikacije s medijima! Da nisam krenuo da prošetam gradom i dodjem u radio da ponešto uradim, ne bih se sreo sa Danijelom, malomTarom i njenom mamom Majom.  Danas sam bogatiji za još jedno saznanje o humanim Piroćancima, zahvaljujući uvek vedroj, pričljivoj i humanoj Danijeli Petrović!

 Mislim da vas ne treba podsticati.

    Danas do 16h. Sutra će šleper biti ispred magacina u Slobodnoj zoni.  Možda će Danijela sa Vladom Kostićem, nekadašnjim šampionom u moto krosu dogovoriti da njegov kombi bude na trgu.

   Javiće Danijela i Maja na vreme.

   Bravo za Danijelu, njenu sestru Maju i malu predivnu Taru!