Dan otvorenih vrata i Dan studenata u VŠSSOV VIDEO

04. april 2015. 18:35 Društvo Pirot Plus Online

Visoka škola strukovnih studija u subotu, 04.aprila, organizovala je Dan otvornih vrata za sve zainteresovane koji bi želeli da se bolje upoznaju sa školom i dobiju detaljnije informacije o programu i uslovima škole. Tog dana, takođe, u školi su ujedno i obeležili Dan studenata.

Posetioci su imali priliku da porazgovaraju sa sadašnjim studentima škole, ali i profesorima, da se upoznaju sa enterijerom škole i studijskim programom.

U jednom od kabineta posetioci su imali priliku da čuju Hor Visoke škole, u drugom da prisustvuju tribini Udruženja građana „Pirot E Publika“, a u trećem da učestvuju u likovnoj radionici sa profesorima umetnosti i studentima škole.

Direktorka škole, dr Danijela Vidanović, obratila se prisutnima i poželela im dobrodošlicu, izražavajući nadu da ovakav vid okupljanja postane tradicija.

Studentima III godine, Zorana Simić i Vlada Janković takođe su bili u školi na raspolaganju svim posetiocima kako bi preneli svoje utiske i iskustva iz ove škole i na taj način pomogli budučim studentima u izboru.