Da li su Piperi ponovo porazili Radnički?! Dejane glavu gore, na pravoj si stazi!

21. jun 2020. 12:14 Sport Pirot Plus Online

Braća Piper su dobre sudije. Sećam se kada su napredovali I stigli do Super lige. Pre toga, došli su u Pirot da sude jednu od prelomnih utakmica za Radnički  I goste . Namerno neću da podsećam o kom meču se radi.

   Braća Piper su , onako hrabri I snažni ( fizički ) kakvi jesu, "odradili"  domaći zadatak i "završili posao"!

  S obzirom da pratim fudbal dugo , da nisam toliko naivan da bih odmah svakome poverovao, ali mi je potpuno jasno iz koje su grupe sudija. Takvi su bili još neki , sa kojima smo "ratovali" jer su bez da trepnu ispuinjavali dato poverenje.

  Znam, da kada bi ih pustili da sude bez "pritiska" da bi odradili posao s lakoćom, rasterećeni  I da bi bilo "50:50”! Ljudi su, verujem da to jedva čekaju!

 Bačka je već vidjena bila za Super ligu. Mada ruku na srce, ovo prolećna "covid polusezona" imala je čudne "simptome" što je doprinelo da se ovako finišira.

    Izvesno je da su  Bačkopalančanima  dugo  brideli  obrazi posle ,,šamara,, koji su dobili u Pirotu, kada ih je Radnički pobedio sa 3:0.Valjda svesni toga, a pošto je narod I pored ograničenog broja gledalaca, došao da proslavi povratak medju najbolje , domaći nisu prepuštali ništa slučaju.

  Imali su keca u rukavu I iskoristili ga.  Ubedjen sam da bi mladi odlični golman Kojić, da je branio udarce domaćeg fudbalera sa penala,  to morao da čini sve dotle, dok se njegova mreža ne zatrese. Nešto mi je tio poznato !  A to kako je pao fudbaler gostiju u šesnaestercu delovalo je kao dag a je kuršum pogodio!

Uostalom evo video , pogledajte !

  I dovoljno je toliko da razumem , zašto je inače pravedni, uvek korektni I vaspitani Dejan Čelar, valjda prvi put u životu odbio da izadje pred novinare. Plašio se čovek da ne "pukne"  i kaže istinu o svemu što je video.

     Dobro !

    Iskreno, ko bi dozvolio da je Radnički na severu Bačke uradio nešto "van plana"i avaj "uzeo meru" domaćinu.

Ovako Čelara I njegove momke  boleće I ovo juče, ali mora da prodje. U  fudbalu je kao I u životu, uvek postoji neko ili nešto, protiv čega se ne može !

-           Dejane, podigni glavu , budi ponosan, radio si dobro I časno. Sačuvaj tim, obezbedi još nekog u "rosteru" i nastavi. Ako se još u Klubu budu "resetovali" ali ne kao pre četiri godine, postoje svi izgledi da  te se ponovo svi plaše jer si I sada napravio dobar tim, koji je igrao , kao retko ko, časno I pošteno !