Četvrti tretman odraslih formi komaraca na teritoriji Pirota

06. septembar 2021. 07:40 Gradska hronika Pirot Plus Online

Preduzeće „SANIT M&M“ D.O.O. iz Niša će dana 09.09.2021.g. od 5,30 časova ujutru obaviti četvrti tretman suzbijanja odraslih formi komaraca na teritoriji Grada Pirota.
Suzbijanje odraslih formi komaraca vršiće se uređajima na sledećim lokacijama:

-Reka Nišava od ušća reke Jerme do ušća reke Temštice, pojas oko akumulacionog jezera i gradskog kupališta, Rasnička reka od sela Barje Čiflik do ušća u reku Bistricu, Gradašnička reka od kraja sela Gradašnica do ušća u reku Nišavu, reka Bistrica do ušća u reku Nišavu, Rogozki kanal od izvorišta Kavak do Kalea, park Momčilov grad, park hotela Pirot, zelene površine u Takovskoj ulici, park Maksima Gorkog, park Trg Republike, park Trg Karađorđe, park LEAP -22.divizije, zelene površine u ulici Nikole Pašića, park u ulici Vojvode Stepe i park u ulici Dragoljuba Milenkovića.

Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice Preduzeće „SANIT M&M“ poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce.Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava.
U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za večernji termin ili prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog, u jutarnjem ili večernjem terminu.
Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate Preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876.


„SANIT M&M“ D.O.O. Niš