"Boemska potkovica" po treći put Šampion kvaliteta Novosadskog sajma

07. oktobar 2020. 11:55 Privreda Pirot Plus Online

Na Novosadskom sajmu septembar je bio mesec ocenjivanja kvaliteta proizvoda, ali i uručenja priznanja, a početkom oktobra ona su stigla u ruke i učesnicima koji su uzorke prijavljivali u robnim grupama proizvodi od voća i povrća, supe, začini, dodaci jelima, mineralne vode, osvežavajuća bezalkoholna pića, kafa, čaj, meso i prerađevine od mesa. 

Pirotskim proizvođačima peglane kobasice pripalo je 5 nagrada, u Kategoriji proizvoda od mesa. Ocena kvaliteta proizvoda je uradjena i pokazala je da su pirotski preduzetnici konkrentni, osvojivši četiri medalje i jedno posebno priznanje. 

Degustacioni centar "Boemska potkovica" osvojio je Veliku zlatnu medalju i priznanje šampiona kvaliteta. 

Juče smo ugostili Dalibora Tošića, vlasnika Degustacionog centra. Na početku smo, kao što je i red, razgovarali o osvojenim nagradama i velikom priznanju Šampion kvaliteta. Ovo nije prvo ovakvo priznanje, s obzirom da Tošić "Boemsku potkovicu" na Sajmu u Novom Sajmu izlaže unazad devet godina. 

Zlatne medalje za peglanu kobasicu su osvojili i Agro bašta, kafana "Mrnjak 2"  i preduzetnička radnja "Jelenković DMG" iz Temske. Nastupi na sajmovima su, prema Tošićevim rečima, ulaganja u marketing

Ceo razgovor u emisiji "Presing".