Kamera ne miruje! "Ribolov" u Takovskoj; "dole kraljica"; karanfili "na izvolte"!

01. jul 2020. 10:30 Kamera ne miruje Pirot Plus Online

Bilo mi je neprijatno. Dečko se javlja treći put. Objasnio sam da je u proteklom periodu bilo mnogo posla. Čekalo je i evo, postavićemo.

Problem odvoda vode sa ulice i neposedovanje trotoara

JOVICA MIJALKOVIC <jo….m6@gmail.com>

Dobar dan svima u medijskoj kuci.Javljam se po treci put u nameri da cu dobiti bilo kakav odgovor sa vase strane i pokrenuti pricu o resavanju problema u nasoj ulici.Fotografije ce vam reci sve..ima i jedan klip.Slobodno mi odgovorite spremni smo na svaki vid saradnje sa vama za resavanje problema.To je poprecna ulica pre skretanja za Supermarket...

 Pitao sam juče  Zorana Nikolića. Išao je čovek da obidje. U blizini se gradi velika šahta. Bio sam i ja tamo. Snimio. Ali ne bih rekao da je to. Pratićemo, obećao je Nikolić.

......................................................................

Nešto slično, poslao je i Miljan Jovanović.

miljan jovanovic <mi….76@gmail.com>

Opet vas kontaktiram u vezi ulice Milutina Velimirovica, gde je problem u odvijanju saobracaja zbog velike kolicine vode koja se zadrzava na kolovozu tako da je prakticno sama ulica nebezbedna za odvijanje saobracaja PMV-a a narocito pesaka zbog nepostojanja uredjenih trotoara a i sama ulica je uska

Prosle godine sam vam pisao u petom mesecu i tom prilikom ste snimili prilog o vodenoj ulici i gde ste obavili razgovor sa nadleznim iz Opstine Pirot tacnije sa gospodinom Svilarov koji je rekao da ce to biti sanirano pocetkom ove godine. Do danasnjeg dana ulica nije sredjena i idalje imamo problema. Unapred hvala stanovnici ulica Milutina Velimirovica i Topolske.

……………………………………………………

Iskreno, nerviram se, reagujem duže vremena zbog toga. Postavljao sam na Portal nekoliko puta. Pitao sam Zorana Krstića. Pominjao je da stanari imaju možda neki "dil". Ajde neka je i to. Ali ko je dozvolio sve to, ako je tako, da se jedno umetničko delo prekrije reklamnim platnom.

Kao lokal patriota, smetalo mi je. Pitao sam se, da li bi "čarapani" dozvolili da našu, Tajersovu gumu postavimo ovako na trgu u centru. Ma, ne bi sigurno.

 Evo obećavam, zvaću Bojana Pešića, novog načelnika da poroveri o čemu se radi. Jer, ovo više nije ni reklama, već neuredna krpa koja visi preko murala.

………………………………………………………………………

I na kraju! Objavili smo pre neki dan da je ponovo "neko", uvek je to neki "bezimeni", polomio stabljiku na Keju. Ne znam dokle će da traje ta vandalija. Ko će pre da reši problem? Policija, ako joj je to uopšte zadatak, komunalni inspektori, možda da uvedemo "noćne straže", ili da se ovi mladi ljudi "opasulje" i shvate da to ne treba da rade.

Hteo sam o tome da razgovaram sa Bobanom Tolićem, da malo dublje analiziramo problem, da tražimo rešenja. Dogovarali smo se. Na kraju mi je, ponovo rezigniran rekao

Ma dokle priče, evo, ovih dana isčupali su nam skoro sve karanfile koje smo posadili.

Nisam imao fotografiju, ali smo postavili da pamtimo kako je lepo, kada nam na trgu cveta cveće!