Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota poručio na predizbornom skupu: Podrška Aleksandru Vučiću, rezultat dobre saradnje sa Vladom Srbije, koja je omogućila brži razvoj Pirota!

30. mart 2017. 07:45 Izbori 2017 Pirot Plus Online

Danas je u Sali Kluba Vojske u Pirotu održan predizborni skup kome su prisustvovali simpatizeri Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije. Odlukom šireg rukovodstva, podršku Aleksandru Vučiću pružili su i simpatizeri Koalicije za Pirot.

Pristalice Aleksandra Vučića najpre je pozdravila načelnica Pirotskog okruga, Dragana Tončić.

Prisutnima se obratio i Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota, koji je istakao da je Pirot mnoge rezultate u proteklih nekoliko godina postigao zajedno sa Vladom Srbije.

Naš cilj je da uz podršku Vlade Srbije, Pirot nastavi da raste i bude pravi evropski grad. Ovakvi trenuci zahtevaju ljude koji imaju hrabrost da donesu značajne odluke i imaju odgovore. \Bez dvoumljenja, ovo je naš stav u korist gradjana Pirota, rekao je Vasić!

Visoki funkcioner Srpske napredne stranke, bivši ministar odbrane, Bratislav Gašić, smatra da je jako važno da da se zaboravi stranačka pripadnost i da u nedelju preovlada razum koji Srbiju vodi ka daljem razvoju koji je započeo kandidat za predsednika Republike , premijer , Aleksandar Vučić.

Predsednik Socijalističke partije Srbije, Ivica Dačić, je pored ostalog rekao da je stav Socijalista od početka kandidature za izbor predsednika Srbije bio jasan. Saradnja Socvijalista i Naprednjaka je Srbiju povela ka uspehu i zato se on nije kandidovao za predsednika već podržava Aleksandra Vučića.