Vladan Vasić i Zoran Nikolić posetili Porodilište pirotske Bolnice. Prošle godine u Pirotu 11 beba više u odnosu na 2019! Još uvek nedovoljno. Prvi Piroćanac se čeka!

02. januar 2021. 13:25 Gradska hronika Pirot Plus Online

Tradicija  je nastavljena. Vladan Vasić, gradonačelnik i Zoran Nikolić, direktor JP Vodovod i kanalizacija i danas, subota, 2. januar, posetili su Porodilištre pirotske Bolnice.

Prva beba u Novoj godini, rođena je u petak, 1. januara  u 10,55h. Roditelji žive u Crvenoij Reci. Na "čekanju" nije bilo trudnica.

Dr Vladimir Đurov podelio je novinarima informaciju za poslednje četiri godine.

Dr Vladimir Đurov, objavio je podatke, konstatujući da se iz godine u godinu priraštaj menja.  Prošle godine nešto bolji, ali u odnosu na 2017. i 2018. je u padu.

Vladan Vasić, gradonačelnik je i ovoga puta rekao da Gradska uprava nastoji da ulaže u Bolnicu, a posebno u Odeljenjen ginekologije, s obzirom da je neophodno da uslovi ovde budu izuzetno dobri.

   Zoran Nikolić, direktor JP "Vodovod i kanalizacija"  smatra da je za Gradsku upravu, za javna preduzeća, ali i za sve koji to mogu, veoma značajno ulaganje u zdravstvo. Javno preduzeće, gde je direktor, čini to godinama.

 Dr Goran Petrović, direktor Bolnice, pohvalio se da se po uslovima rada, naša Bolnica nalazi među pet najboljih u Srbiji

Na kraju, zajednički snimak. Saznali smo da na Ginekoilogiji radi ginekolog dr Iman Tayem. Završila je medicinski fakultet mnu Nišu, gde živi. Radi u našoj Boilnici. Otac je Palestinac, a majka iz okoline Niša.

Dr Iman Tayem, ginekolog akušer i  babica  Dragana Denčev. Obe rade u operacionoj Sali.