Video,,Presing jedan,,- Vladan Vasić gradonačelnik Pirota : Ciljeve koje smo postavljali, ostvarivali smo znanjem, upornim radom i dobrim procenama. Pirot je na dobrom putu! Grad ,,pred vratima,, Evrope !

31. jul 2018. 14:44 Presing Pirot Plus Online

Smatramo izuzetno značajnim, da tu gde živimo i stalno tragamo za informacijama , željni da znamo neke nove ideje , da pogledamo u vreme koje dolazi! Samo pravovremeno informisani sugradjani mogu da donose prave procene i spoznaju šta se radi , projektuje u njihovom gradu. Bez otvorenog ,,dijaloga,, na ovakav način, sa svojim gradonačelnikom gradjani neće biti dobro inforimisani. Život upravo zahteva to, kazati sugradjanima kojim putem ide grad i kako se troše narodne, budžetske pare!

U tom smislu razgovor sa gradonačelnikom Vladanom Vasićem, za nas je profesionalni izazov, zahteva dobru pripremu, jer je odgovornost velika, prema narodu, ali i prema onima koji brinu o sredini u kojoj živimo.

Današnji Presing radili smo u dva dela. U prvom smo obradili naših deset pitanja i dobili, rekli bi izuzetno detaljno odgovore koji će značiti svima znatiželjnim koji žele da budu u toku kada su u pitanju aktivnosti gradonačelnika i Gradske uprave u pitanju u svim oblastima.

Presing na Naxi Plus radiju emitujemo u integralnoj verziji u sredu u 9,30 minuta