Vesti iz Gimnazije - odlični rezultati na opštinskim takmičenjima iz fizike i geografske olimpijade

04. februar 2024. 14:02 Društvo Pirot Plus Online

GIMNAZIJALCI POSTIGLI IZUZETNE REZULTATE NA OPŠTINSКOM TAКMIČENJU IZ FIZIКE

Na danas održanom opštinskom takmičenju iz fizike, naši učenici postigli su odlične rezultate:
U prvom razredu prvu nagradu osvojili su učenici Miloš Кostić, Danilo Gotić i Ognjen Milanov - mentor profesorka Mirjana Elenkov;
U drugom razredu prvu nagradu osvojila je učenica Milica Pešić, a treću nagradu učenica Svetislava Živković mentor profesorka Nina Jovanović; u istoj kategoriji pohvalu je dobila učenica Tijana Nešić, mentor prof. Ana Petrov. U trećem razredu učenik Petar Vidanović osvojio je treću nagradu, a Anđela Janićijev pohvalu-mentor profesorka Mirjana Elenkov.
U četvrtom razredu prvu nagradu osvojio je Janko Stefanović, a pohvale Aleksa Vasić i Ognjen Antić- mentor profesorka Nina Jovanović.
Čestitamo svim učenicima i profesorima i želimo puno uspeha u narednim nivoima takmičenja.

NACIONALNA GEOGRAFSКA OLIMPIJADA - OPŠTINSКI NIVO TAКMIČENJA

U subotu, 3.2. u pirotskoj gimnaziji održano je opštinsko takmičenje, Nacionalna geografska olimpijada. Četiri naše učenice, dve iz prvog i dve iz drugog razreda, plasirale su se u viši rang takmičenja. Tesa Čurić i Nikolina Jovanović-učenice prvog razreda, i Jelena Jovanović i Marta Vlatković- učenice drugog razreda. Njihov mentor je Vesna Vidačić, profesorka geografije. Čestitamo im želimo nove uspehe u budićim takmičenjima!