Veliki, pirotski derbi!!!

06. jun 2015. 09:42 Sport Pirot Plus Online

Okružna liga

21.kolo

Poljska Ržana Tanasko Rajić - Jedinstvo

Ljubitelji fudbala u Pirotu nisu poslednjih godina imali priliku da sa ovakvim nestrpljenjem očekuju jedan lokalni meč. Dve prvoplasirane ekipe Okružne lige, u direktnom susretu odlučiće prvaka Okružne lige, ekipu koja će se u idućoj sezoni takmičiti u Niškoj zoni.

Interesantno je da se sastaju najstariji I najmladji pirotski timovi. Jedinstvo je najstariji pirotski klub, bogate tradicije, koji je već igrao u Niškoj zoni. Tanasko Rajić iz godine u godinu postiže sve bolje rezultate I važi za jedan od najbolje organizovanih klubova u Okružnoj ligi. U naselju Tanasko Rajić u toku je izgradnja fudbalskog terena.

U prvom delu prvenstva, u 10. kolu, Jedinstvo je pobedilo sa 4:2. U slučaju istog broja bodova na kraju prvenstva odlučivaće rezultati medjusobnih susreta.

Tanasko Rajić je domaćin u Poljskoj Ržani, jednom od retkih sela u Opštini Pirot gde su stvoreni svi tehničlki uslovi za fudbal. Izgradjene su svlačionice, teren se održava, što će omogućiti da veliki broj ljubitelja fudbala u nedelju gleda kvalitetan meč. Najavljeno je da će utakmici suditi arbitri sa A liste!!!

21. kolo